[WithU] NiziU 討論區 (6) TAP/PS 繼續大發!Maya 生日快樂!我要新綜藝!

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
聽該計三個
其中最多錢就mako
韓網d評論勁harsh
睇下twice既sana同mina
我諗niziu冇成員會好似momo咁有鋼之精神
點harsh法
想知
Mina既唔記得
但sana係日本換年號個陣ig出post講感想
俾人屌到道歉

一諗到有日niziu係ig講同日本大事相關既野
Or 係日韓敏感時期出post講任何野俾人屌
我就唔想佢地攻韓

韓國賣cd又唔係搵到多錢,第時開con又冇日本多
都係化名美國佬嘅奴隸房攻擊Twice,目的係幫佢自己嗰團黑其他團。

Mina 2019年有腳傷,所以跳舞跟唔上,被黑粉攻擊佢懶,攪到舞台恐懼症!Sana 就年號問題被攻擊!Momo面對黑粉就話佢地係因為妒忌Twice先咁講,強大氣場!

但係我不時係niziu mv 下面都見到有啲韓國人用日文/韓文comment 都好似幾supportive咁
未成年點影
mv下面梗係無人屌啦 比fans見到會diu翻轉頭
普通雜誌相
好似46個D

d on9 唔洗理 la
niziu 攻韓一定會有韓國人 buy
有韓國人 buy 一定會有韓國人 buy 佢哋 d 嘢
搵到錢就得 la
俾 d on9 屌 , wfc
咪照攻韓 lor

但依家先出道一陣唔洗咁 care le d 嘢 la
點解個妝有d…………
啱呀
點都會有韓國人buy嘅
亞巡開得起一兩場韓國站就得
下年韓國總統應該會換人,睇下到時有沒機
不過攻美好似仲有意義過攻韓,相信sony
同意。調轉諗好似韓團攻日咁,梗有人鍾意有人唔鍾意,鍾意既人夠多就得啦。
Netizens wonder why all-Japanese girl group NiziU is speaking in Korean in a message to their fans in Thailand
https://www.allkpop.com/article/2021/04/netizens-wonder-why-all-japanese-girl-group-niziu-is-speaking-in-korean-in-a-message-to-their-fans-in-thailand
ummm

why wonder why ?
問點解日本團要用韓文拍片畀泰國fans。
我知
但佢哋問嚟做咩?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞