做過Uniqlo 請入

460 回覆
903 Like 20 Dislike
唔交醫生紙 就收warning
問題得嗰幾日 唔想收warning
如果收咗封warning之後工作唔多唔少都有影響
part-time ,warning letter簽la辭職走
有時初二返工多人到仆街 呢頭摺完一件個頭整返亂三件,根本做唔切,咁我個更係4點收工,我都提早一個鍾話我要準時走,點撚知做到4點個陣個on9 supervisor 話要執哂成行既3先俾走,我即刻屌9佢 第2日唔做了
仲有幾日實俾pic玩死
好熟...
真心佢地啲full time都癲
唔會準時收工咁
之前我地放工前半個鐘已經唔跟客
想準時收工
之前有次冇交佢話會出但最後都冇
其實應該都係睇啲人點do
無做後經過u記都係突登整亂d衫
Part time份約有冇寫辭職要幾耐通知先
真心part time不嬲即走啵
屌, sales 工一街都係啦,比我屌爆啲經理
零影響囉
一黎你pt
二黎邊個知你收左
就算你真係寫埋u記pt落cv
對家hr 都唔會打返去check你啦
不過我認為係間公司閪搞到你睇啲人都閪埋,其實啲同事好多都好好人,我無做之後有次去買野個supervisor 認得我都俾佢個員工discount 我用
恰你地囉
其實其他正常公司要個pt ot 真係會勁好聲好氣咁氹嫁
試過唔記得野
要罰抄100次
食飯又要行一圈出去
當做埋保安
pt都有影響?
遲到係你理虧仲要唔簽
出嚟番工邊份工唔係做戲
問題間公司小小事就出warning
晨早請假已經左通知pic 佢打嚟話 遲咗2分鐘 請假就出一封warning 如果冇醫生紙當曠工 真係頂唔順 啲規矩 辭職都仲係返...but你個frd加油啦
閪工之首
認真咩我之前返基本冇ot過
然後平時都冇咩人理你 最多入staff room 先要講
反而想聽下有無人做過office 係咪一樣咁西?
真係靠嚇
定係我黎叛
我full time都冇你咁驚
佢地大聲啲同我講野
我會即時請多日假
邊七大?
係唔會準時嘅 從來都未試過
唔係full time 係咁 part time都係
冇試過一日準時收工
完成晒手上所有target 仲要得到佢嘅批准先可以閃
佢有寫
Part time 過一個月要不少於7日通知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞