做過Uniqlo 請入

460 回覆
903 Like 20 Dislike
Pt驚咩
小學雞記缺點
唔知樓主返咗幾年工之後睇返呢個post會有咩感受
啱啊!而且有d新來嘅阿頭見到你個樣好似冇害咁.係咁點鳩你做嘢!頂唔順啦.就黑鳩面佢睇.佢個d識做啊.一時三刻唔搞你!下一次返工咪又係重蹈覆轍.

利申:我生得冇害唔係我問題㗎!怪我咯
收左warning
Cv會花
建議唔好
講下邊間鋪啦 提防下呀嘛
都係叫你收錢姐,唔熟個場應該唔會叫你企區架喎
話自己揸白卡
日日啤鳩佢
試下搞我囉
當年遲到10幾廿次都無warning收過 同pic拍膊頭就唔怕啦 會唔會樓豬你問題阿
Cv寫自己part time果啲正一戇鳩
當你曠工可以點最多咪扣果日人工
on9樓主 你都決定左辭職仲怕佢做乜鳩?
最好出多幾封warning letter 出到即時炒鳩你添呀 咁撚鍾意出信
你唔做咪睇下邊個玩邊個囉 唔知你pt唔做通知期係幾耐啦
要玩鳩佢返工乜春都唔做/放飛機 佢都吹你唔脹
佢識做就直接叫你唔洗再返 睇你自己想點做啦
建議樓豬睇下u記七宗罪呢個po
Pt 驚西咩
小妹當年年年暑期填表做pt
結果無一年請我
嬲嬲地依家係咁糟質啲員工
之前做個間啲人都幾好得一兩個西PIC
但真係好多規矩好多野做
俾我就唔返啦
好人啲咪俾更你啲fd頂
或者佢打嚟咪話唔返囉
哩啲無諗住長做既工
你驚閪warning letter咩
你依家直接屌鳩個經理都仲得
Part time SL都要交醫生紙真係好On9我做過迪士尼parttime都要
學L咗支那狗
你係咪諗住下次見工拎呢份垃圾當經驗
而見你果個hr on9到要reference check你份返撚左都冇一年既工
如果係咁你會有影響
Warning letter 嚇9你姐
求其哄下pic 話下次唔會就得

利申:做過4個月沙田舖,resign 左
求問,如果返惠康pt,頭3個月返夠每星期18小時,但之後幾個月每星期只返1-2日,唔夠18小時,唔交更,跟住又無通知佢唔做,洗唔洗賠代通知金?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞