做過Uniqlo 請入

460 回覆
903 Like 20 Dislike
睇撚到笑
收封warning 驚到咁,你下一份工根本無人care你有無收過warning , 你估小學生記缺點大過咩
收三封俾人抄咗嘅路過人生第一次俾人抄就係呢份on9工
GU會唔會都係咁
多靚女
驚撚咩 遲開到 射開波 (part time )
點解樓主咁Kai,一班人教埋你點做都仲驚乜驚物,不如開窗跳落去,無謂曬米飯
公司一早講咗遲到同射波要預早打翻去通知
入職都講咗
如果係你遲咗打電話你都冇得拗呢一個point
唔俾warning係人情
但人哋俾咗你都冇得怨
你唔好理呢啲規矩係幾咁戇鳩先
你入得職就跟佢玩法
題外話
唔係間間舖啲人都咁閪
好多都搭下膊頭私底下幫你搞點佢
至於ot方面
我做嗰間唔會強逼pt去ot
一定會問你肯唔肯先
Ft例外冇得揀
點解u記俾人唱左咁多年都仲有人去做
間間公司都跟合約嘅,你自己list返合約重點出嚟先
唔好一口咬定佢哋要逼你返埋你既shift 先走得
做過中資你就唔會再埋怨日資,講堅
應該話d上頭好撚閪..佢明知夏天有d區係一個都收唔切.如果個區又咁啱係收銀處附近.一旦4個排隊又要叫你過去收錢.過到去收1個就要跑返去收區.1個鐘內起碼2-3次..大佬啊.咁樣浪費我時間.
到收鋪啦.又過來比說話人聽.人有耳仔唔係聾㗎.聽都聽得出你意思啦.
但偏偏次撚次都係咁安排一個人收成個區.好心佢地都考慮下你未收鋪下!都仲有客..有客自然就有機會亂.就算唔理佢地.收完一round再翻兜.咪又係再收過..自從近排HR係咁每年一次調動人手.調走晒熟嘅同事.同時d新來嘅又串到馬撚咁!尤其係d所謂同店長好撚fds嘅人
保持距離先,唔知樓豬係on shift 遲2分鐘先請假定係過咗預早請假時間2分鐘
最撚On9 係去其他店做Helper 。全日當你狗咁撚
Gu同u記同一個集團
想問樓主戒奶未
pt驚佢老母咩
報返國安話佢崇日添呀
最撚憎個啲要同同事/上司做fd 先有好日子過嘅公司
唔埋堆就比人恰
埋堆就拍下膊頭就everything will be fine
uniqlo係呃FG做㗎啫
啲員工守則閪撚過校規
番工仲要比上司拎啲守則當狗咁撚
報國安
中國人唔係東亞病夫
我都係3封 waring走人
最後一封個副店仲打返黎叫我返去同個店長傾
最後冇理鳩佢
pic
Pt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞