做過Uniqlo 請入

460 回覆
903 Like 20 Dislike
痾尿 係咪四號 ?

11係賊 無錯 要叫保安 Mon 實
翻pt都收warning letter
驚閪咩
正路 日日問幾時炒我
近排老細係度umum尋尋話不如依度改果度改
我直接講你自己做返我唔做喇 之後佢就收聲唔敢提出意見
Pt黎講 真係無撚敵
最多咪唔撚做
唔做老細驚過你
千祺唔好比佢知你要養家成日唔夠錢洗
扮到一副唔憂柴憂米先係正確態度
比佢地知你要用錢就會壓榨你
你唔care先做到大爺 不過最緊要都係自信心強啲 咁就冇人恰你
日本公司係嚴d
間間都一樣濕鳩
有冇巴絲組團入去玩下
想睇下成班癲佬做u記會點
唔好嚇人啦
PT、辭埋職
食幾多warning都無所謂
叫佢繼續出
咁都要睇你全職係搵咩行業既
如果你係零售業back office就有少少關係
但如果你係engine嗰啲 我諗作用不大
做過seasonal full time。
有次同同事傾計,佢同我講佢有次只喺喺break time呻咗幾句好攰唔想返工,比路過嘅AM聽到,就出咗warning letter啦理由喺類似唔專業blah blah blah...
好痴巾 日日返工都洗腦咁rap啲slogan
次次去同一間舖,啲員工都唔同左
就知係西公司,啲人做唔得耐
話u記似坐監只係你班友淆底唔敢唔跟但又要屌 嗰時我做pt 乜撚都無背過 咩六大用語更加無講過 日日行行企企 試過偷偷地入staff room 扮放break添不過有返工無放工堅on9已辭
無背過嘢次次都問人同跟人講
有一排淨係返收場更都幾爽
不過最後嚟咗個好乞人憎嘅IC
遲咗一日報更佢就叫我返去寫辭職信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞