處女座嘅朋友可唔可以揮個手? (38)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
keep住之前頻率約出去 甚至可以再多啲 填補埋佢ex之前嗰份時間 開始佢可能會拒絕下 但放心 佢拒絕第一次你就隔一日再問 拒絕第二次就隔兩日 第三次就隔三日 以此類推 如果唔work你再來穩我
同埋以你對佢了解 陪佢去做想做嘅嘢 食想食嘅嘢 用行動表示所有關於佢嘅嘢你都有放係心 比安全感同快樂佢 幫佢無形之中行出來 氹佢笑
你所做嘅唔好用口講 佢都會明 講出來就刻意反而扣分
佢ex嘅嘢 一個字都唔好提 千其唔好比佢有機會沈浸係分手之後嘅痛苦 不安 內疚入面
唔好提 唔好問 唔好問佢行出來未 一個字都唔好講 儘量避開有佢地以前回憶嘅地方
我覺得你係有機
第一 如果對你冇好感 基本唔會同你延續話題
第二 冇好感唔會約你出去幾次
第三 向來唔鍾意欠人太多 冇好感係唔會比你埋單 即使係都係禮節上顧及男方面子 然後事後aa
第四 佢都算留意你 發現你面紅
第五 講到眼神 可唔可以詳細少少 如果佢望住你目光係好溫柔 咁機率再大啲

然後仲可以通過咩判斷如下
第一 佢會唔會抗拒同你身體接觸 依樣比較好判斷 因為對冇興趣嘅人係絕對抗拒 不過你可以試一兩次先 再睇之後避唔避 第一次避/覺得拘謹就肯定有
第二 同你出去會唔會精心打扮 穿著同平時有冇唔同 特別講究啲 你係獅子仔 我相信依啲係唔需要教你都會留意到
第三 會唔會對你嘅嘢好感興趣 問你嘅喜好諸如此類
第四 同你傾計係咪好多嘢講好有興致 成日笑

其他星座女仔唔知 但處女座就唔係你想追就追嗰種 因為如果本身冇好感 其實係兵都唔會比你做
佢叫你買雪糕嗰下心理同你解釋返
第一 想係你面前撒嬌 希望你寵佢
第二 想同你分享佢鍾意嘅嘢
第三 佢啲時間就係想同你一齊度過

唔收兵依句我可以保證係真
同埋同處女相處毋需擔心太多因為佢地講嘢直接 比較真性情 精神潔癖加持唔會收兵 同埋你對佢好佢一定會對返你好 遲早嘅事 最後依樣你以後就會知

等感情穩定左 會好專一 同偏愛你

你最需要做係唔好咁多質疑 我知道你唔係咁容易放下戒心 但又有衝動想對佢好 咁第一步 不如就先嘗試去感受佢帶你去做嘅一切 嘗試去相信佢
同埋一定要真誠 唔好講大話
處女座可以接受真相 但唔可以接受大話 唔可以接受濫交 博愛 你嘅愛都要係偏愛
有時佢叫你唔好 你一定要堅持去
如果唔係佢一開始就唔會提出

唔在意嘅人根本唔會口是心非到咁
唔會睇落咁矛盾

點解你唔堅持
點解你唔直接過去穩佢
點解你唔勇敢啲
點解我叫你走你唔猶豫下
點解走嗰下你唔拉住我

依啲係心底嗰句
只限鍾意嘅人

雖然講出口會變左

好似麻煩到你 都係算啦
你唔得閒就算啦
你都係返去啦
我走啦
唔等啦
你要相信佢 都相信自己 佢揀你就係因為佢覺得你好 你係佢心目中比其他人都好
哈哈哈哈哈哈我幾肯定佢已經笑到傻左
應該會好開心
有時都唔係好明處仔諗緊咩
每日都有keep contact 會好自然是但一方會搵對方
出過去4 5次 相處幾好
呢兩日無喇喇無聯絡

利申 射手女
完美主義啊嘛 扮靚靚自己開心你帶出去又開心 希望你地幸福啦
唔會
有咗另一半之後
會將呢種感情收埋
所以你放心
我哋都清楚
有時遺憾係一種美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞