處女座嘅朋友可唔可以揮個手? (38)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
我星盤係幾乎咩星座都有
咩點。。。我同佢都冇單獨出過街
有朋友做smartone
要唔要幫你問問?
ys 就算成班其實都好少,我地都有半年冇見了。。算啦唔嗲唔吊我覺得真係好麻煩。。越嚟越想放棄
佢呢一兩日都係隔幾個鐘上一次覆一次又唔講做緊咩 唔知真係忙定佢都想放棄咁。。。唔想再安慰自己了。。。
約唔到單獨又真係窄窄哋
想當年處仔係成功爭取
半年無見… 即係互有好感係至少半年前嘅事?
危d喎絲打
好感係近半年日日傾whatsapp...
我想對方outgoing得嚟要識分男女友誼界線囉,識得以我為與別不同囉,
所以要求高又係幾真,高在有d要求都幾難拿捏,除非對方本身就係嗰類人,但target就會變得超少……
幾時開始覺得對方對你有好感先?
十一月
對我嚟講未必咁有耐性喎,知道互有好感而雙方無其他感情瓜葛嘅話應該一兩個月已經成事
大家都好熱心咁幫我 比好多意見 大家都好多 不過真係有啲壓力。。。逐樣解釋真係有少少攰 想潛一陣。。覺得我真係做唔到啲咩好難每樣都講得好清楚 唔想自己每分每秒都諗住了。。你哋加油啦遲啲見
今日同左男朋友傾,佢話唔開心我亂諗搞到我自己係到唔開心,但同時好開心我有咁嘅諗法,因為咁樣代表我都好重視佢

佢話佢屋企人好興好random,不過父母唔係強迫佢一定要返去,只係佢覺得佢平時都係負責買餸準備晚飯嗰個,覺得我哋本身都一早出嚟,而且唔係約咗去一啲全日玩嘅地方例如迪士尼啊長洲嗰啲,所以夜晚要返屋企食飯佢都覺得OK

不過明白我點解有不被重視嘅感覺,同埋覺得難受既位。我話明白每個家庭對於呢種家庭聚會嘅價值觀係唔同,希望佢以後可以安排好啲時間,佢叫我俾少少時間佢睇吓點樣解決。希望之後一切順利啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞