處女座嘅朋友可唔可以揮個手? (38)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
加油呀絲打
係 因為佢應該feel到了
處仔決絕嗰時會講得好清楚
咁樣好好呀 真係要攤出嚟講先可以解決到問題
處仔著緊你嘅話 佢真係會反思㗎
不過你要體諒佢以後都真係會以屋企人為先 除非你已經做咗佢屋企人
係,處女座唔鍾意拖泥帶水
其實依家咁都好嘅,可以疊埋心水搵過個更好嘅
佢可能一開頭用忙嚟做藉口打發你
後來發現你冇後退嘅跡象 所以把心一橫決定同你講清楚
同時希望你識做 因為已經比咗下台階大家慢慢fade out
shit
見你講處仔
sor9ry
咁佢又唔似hea你 呢個時候的確係exam period嚟嘅
咁佢再同你講清楚咪成件事好順理成章囉
因為處仔鐘意一個人嘅話 就算幾忙都好都會抽到時間出嚟陪你
佢講到咁就好肯定你唔會係佢嘅special one啦
巴打都係收拾心情move on啦 下個會更好
就算真係忙到抽唔到身都會安撫下你
但係我鍾意咗個雙子女
點算
見到都覺得好矛盾
不過我相信巴打你得嘅
祝福你
係呀 我隻處仔就算忙都會上水send sticker比我
始終佢試過跌電話同手機入水開唔返然後蠢到唔識用其他方法搵我
如果超過12個鐘都搵唔到人我就會開始搵佢身邊嘅人 擔心佢有事
其實心裡打定輸數
事情係咁嘅
起初覺得佢外表上唔係自己嘅type,加上佢有男朋友(對手仲要又係處仔),本身覺得唔會鍾意佢,但之後因為成日傾偈,玩得埋,共同興趣都多,認識咗佢性格覺得係自己最想要嗰type,情不自禁就鍾意咗佢。
其實我唔想做撬人牆腳嗰個,更加唔希望佢可以俾我撬得走。但如果話放手,我仲要對住佢起碼兩、三年,暫時無辦法放得開,只能以不變應萬變。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞