處女座嘅朋友可唔可以揮個手? (38)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
我對上一個又係long d散
依家聽到long d都驚
不過我諗係睇雙方有幾咁努力維繫嘅啫
我諗我嗰陣只因嗰個係馬女,佢太熱愛自由喇
要管理咗先,處女座先會有安全感接受你
巴打好感性

我同ex一齊嘅時候好細個
所以都無咩好講
另一隻羊就我收左好人卡
我諗係嗰陣仲讀緊書,佢覺得未玩夠啫
處女仔如果對你有好感嘅話 佢嘅視角係
你竟然認定咗我 點解你仲要留一線比其他人?
姐係我都唔係啲咩人啦
嗱但大前提係要有好感先呀下
如果佢一開始見到咁都已經唔鍾意 應該都唔會列入考慮
就算後來改咗 佢對你嘅既有印象冇改變都係死
唔會

因果調轉咗

唔係因為你冇整理你身邊嘅人際關係,令佢覺得你冇安全感,所以先比呢啲說話你聽
而係你本身已經令佢覺得你冇整理你身邊嘅人際關係,所以佢冇考慮過你只係當你係細佬而佢知你唔係咁諗,所以先講清楚
move on啦,如果處仔覺得你有污點嘅話都難返轉頭
同時為咗下一個,預先整理好自己先啦
自殺喎師兄
咪講咗囉
佢對你一直都冇非份之想 短期內冇得救㗎啦
你有心搞 就唔係做比佢睇 而係用時間證明 講緊係以年計嗰隻
咁先有機會 (嗱有機會咋,唔代表一定會呀下)

但我隻處女仔一認定嗰個人係fd就係fd
唔多見佢會有改變睇法嘅人喎 所以⋯⋯

咁講啦,係你自己想唔想改,唔好因為其他人而改變自己
你想改咪改,唔想改咪繼續,問下自己係為咗乜嘢而做先啦
對於處仔嚟講,異性關係只能夠去到普通朋友
甚麼過夜、單獨外遊、獨處一律
需知道處仔係好保守架
OMG冇得救
點解要用激將法
仲搞到我打咗一大段嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞