處女座嘅朋友可唔可以揮個手? (38)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
處仔lm
你想媾佢時,若然佢真係對你有意思,咁仲唔夠資格?
咁咪即係等於急屎都未有資格去廁所,要等到賴咗先有資格?
為下人諗啦!
日日都兩三個鐘 你地兩個都好有心好願意付出時間
大家好, 我亂入
我係野原新之座
叫小心呀
係,處仔缺安全感的
雖然我係變得更緊張佢,但我會覺得段關係有瑕疵,而且我唔想喺long d嗰陣話分手,想返到嚟先解決,所以係抱住睇下段關係仲有無得救嘅心態。(但諗返都幾on9,因為咁樣等,我就忍受咗更多傷害,令到我之後用咗更耐時間move on)
到之後佢返咗嚟,再同佢相處咗一段時間,我覺得段關係無得救,所以忍痛分咗手
接續

當然你可以話攻心計係有效嘅,始終處仔係專一,真係愛咗落去就唔想咁易就放棄一段關係,但同時我會諗我對你咁專一,點解你要用攻心計對返我?我想要係單純美好嘅愛情,如果你要用攻心計去對我,段感情已經開始變色,就會越來越持觀望態度,然後喺自己心裡定嘅限期內覺得無改善就會放手。
Msg嗰陣點睇處仔對我有冇興趣
我驚佢係禮貌覆我如果佢冇興趣我就唔搵佢

當出現唔信任時
處仔之後都唔會修補到個裂縫
第一次見
過咗最終評核之後,處仔要求會降低,愛越多就會越低,除非不如意嘅地方接觸到底線啦,咁就會重新評核,例如flirt其他人

如果對方因為覺得我唔夠關心佢而選擇以冷淡應對,我一定會問清楚咩事,正常我唔會希望繼續維持一個咁樣嘅關係
最終評核係咩
表白囉
想太多 好多內心小劇場
多愁善感

呢2樣野,不能認同更多,真係好煩,成日係內心對戰,船頭驚鬼船尾驚賊。。。。。。。。。。。
你好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞