〈SHINee討論區〉(7) 海盜王SHINee - 無敵CON

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
我番番下工見到嚇親
呢集真係好好睇
泰民話個醫生本身話自己可以生到182 cm高
點知佢練舞練得太勁整傷膝頭哥
跟住冇再高過
所以當初audition video 唔應該應承班評審會努力

佢又話其實當初唔係太清楚replay 歌詞講咩
究竟佢有幾多嘢唔知

最開心係見到佢睇啲fans話佢神嘅comment笑到見牙唔見眼
要講oh my tae 唔係 oh my god

其實我哋個個都好愛你架
TAEMIN 태민 First Scene @Beyond LIVE - TAEMIN : N.G.D.A

https://www.youtube.com/watch?v=VuhrpFXBqVM&feature=youtu.be&ab_channel=SHINee
有一堆閃以前嘅專輯同周邊想轉讓,但係而家無再追星,希望可以轉讓俾之後都會繼續鍾意佢哋嘅SW
TAEMIN 태민 'Advice' MV Teaser #1

https://www.youtube.com/watch?v=pvAAGujjDoM
見到有20秒好開心 屌 睇完原來得12秒
個teaser隔離寫住#1
咁姐係聽日應該會有teaser#2?
手臂!!
明明睇咗beyond live知首歌係點
但睇到teaser都係好興奮好期待
心痛
佢真係online咗好多次
我幾個時段send嘅message都係冇咗1
明明可以趁休息時間閉目養神都好但佢都入去睇我哋講咩
本Jongtae shipper不請自來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞