Monster Hunter Rise 弓 集中討論

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
係見清玉/日本仔拍片教周回都講到好似輕鬆3,4分鐘,但我打生打死先5分內,所以先問下係咪我用得特別廢
連射箭定係超會心 會高攻D?
冇得就咁比

人人裝唔同

會心%又唔同
咁我平時打開10分鐘係咪要跳樓
又唔係打得快有獎,自己打得開心舒服咪得囉
玩慣上集自動瞄
今集a 剛剛 瞄唔到頭
刷左成2個星期都冇靚既護石俾貫通弓
想問下 下面3套裝邊套會好啲?

A. 屬珠4 弱特3 連強3 體術3 耐回2 弓解 力解1 (貓飯:弓術 弱小 體術)

B. 屬珠5 弱特2 連強3 體術3 耐回2 弓解 迴距1 力量1 (貓飯同上)

C. 屬珠5 弱特2 連強3 體術5 耐回2 弓解 (貓飯: 弓術 短催 弱小)

今集弓係好勁

但最大問題係CAMERA同瞄....
全世球幾千幾萬人用弓先出嗰幾個輕鬆打到3,4分鐘嘅人,
唔使比咁大壓力自己
想問下打雷神龍做唔到3~4分鐘係咪冇資格話自己用弓
見啲大神拍片教講到咁快先正常咁
如果下下都用食晒春藥+RE左唔知幾多N次先拍到既TA片黎做標準既話
其實咩武器都冇資格玩
係見清玉/日本仔拍片教周回都講到好似輕鬆3,4分鐘,但我打生打死先5分內,所以先問下係咪我用得特別廢
全世幾千幾萬人用弓先出嗰幾個輕鬆打到3,4分鐘嘅人,
唔使比咁大壓力自己

我都係打開9分鍾
唔記得幾時開始變左TA
我輕鬆玩算, 番工都已經辛苦, 打機仲要咁辛苦追數做乜
雷神我連solo都未打過
試下先,應該都打好慢
諗緊用妃蜘蛛腳 體2耐回2
定係用金獅子腳 超心2
我見清玉用 超心2 連射2
又見其他人會用連射3 體術耐回高d 棄用超心
其實冇一個最好標準
弓唔同其他武
你有氣先有輸出
所以體術/急回真係最優先
仲有剩先諗其他加攻既技
收到
妃蜘蛛腳>all
其實完全唔一定要體術5+耐回3先玩得
建議你自己可以試下
唔依賴食強走/ 體術猫飯 情況下
體術幾 + 耐回幾都夠自己玩
始終人人打法都有出入

咁多出黎既空位就可以谷下攻/會心
自己拎平衡
其實7分鐘都好快架喇

佢地食曬果實先有4分鐘

無謂為左果幾分鐘場場逼到自己咁緊
明明上集隻貓咁正,點解今集又變番弱智

都已經冇咗大半條血,隻貓竟然吹吹下回復笛轉放活力壺我DNLM
咪就係,又唔係有獎分
打機最緊要真係求開心
如果唔係係被game玩多過你玩佢
有冇人可以影下蠻顎龍弓最後個格 我仲係???未開到
轟龍銳牙x4
蠻顎寶玉x1
原來是轟龍 唔該巴打
人地見你有異常狀態驚你down先拎壺出嚟咋
食回大依d野奴才你自己搞得掂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞