邊間航空公司最好搭?

227 回覆
4 Like 1 Dislike
Lufthansa 正到仆街

識貨,d機勁靚,酒又多選擇

Lufthansa a380上層

好似話lufthansa啲戲唔得

德國航空公司始終都係以德國戲為主 上次Frankfurt 返香港睇左套德國電視劇仲要無字幕 睇到一半成功訓左

不過Lufthansa正在d機幾靚而且相對新 A380上層無咩人坐可以橫訓 而且酒類選擇眾多
秦航
卡塔爾
利申:打手

利申:打手

得個平字,睇數據,啲座位就知道係比屍體同。
平時坐開cx同emirates商務 但個人覺得cx比較好

利申:未坐過經濟
前排坐完Qatar Service真心幾好
來回四程空姐空少都唔會因航式閪面
係787有啲窄坐足三丁友會辛苦但好少會爆
同787張凳唔好坐加個腳底IFE box大到有啲On9
中間有程坐埋佢部A350呢程正撚到
我想問有連登仔搭過以下航空
Qantas
Etihad
Royal Jordan

我係書到睇到依3間中東係好野黎
但係自己見識少 剩係識emirates
到底真定假?

上個月搭Etihad去歐洲
每個位都有個薄薄哋嘅頸枕
服務都幾貼心

之前去歐洲搭etihad
飛機餐好食
過夜設備都好齊全
我覺得好好
新加坡航空

長途都係emirates
air france真係坐到pat pat爆

短途除左國泰我都真係諗唔到

你地覺得?

短途都唔想撘國泰,太迫啦,又多外國人,個個都大大件😵

我黎緊去新加坡仲book左國泰添

唔坐Scoot?星航子公司

想問黎緊美國轉機去加拿大
但係得個半鐘轉機
係咪會趕到仆街

但係得個半鐘轉機
係咪會趕到仆街

DELTA DL38/DL39 長期唔滿/多空位。
至於係唔係垃圾,我作為一年飛兩次依條線嘅人嚟講,我認為不過不失,總之唔好有靚仔靚女做空姐空少。

半個鐘頭,我都覺得好趕。
因為要過美國海關,之後重新check in。
唔覺得你會趕到。
ek

但係得個半鐘轉機
係咪會趕到仆街

至於係唔係垃圾,我作為一年飛兩次依條線嘅人嚟講,我認為不過不失,總之唔好有靚仔靚女做空姐空少。

唔覺得你會趕到。

唔該你呀 依家個心定啲
第一次咁樣轉機咩都唔識

德國航空公司始終都係以德國戲為主 上次Frankfurt 返香港睇左套德國電視劇仲要無字幕 睇到一半成功訓左

不過Lufthansa正在d機幾靚而且相對新 A380上層無咩人坐可以橫訓 而且酒類選擇眾多

看沙竟然好坐, 前年坐去munich果班勁唔好坐啵, 果陣坐pey前面已經冇位頂住.. 我仲要係偏瘦果d人..
認真求問如果要飛去巴黎搭俄羅斯航空好定Air France好啲?
上網睇有人話俄羅斯航空會寄失行李

但係得個半鐘轉機
係咪會趕到仆街

唔覺得你會趕到。

唔該你呀 依家個心定啲
第一次咁樣轉機咩都唔識

但係如果佢真係咁樣出票機話,你答唔到另一班機嘅責任應該會係DELTA。

但係得個半鐘轉機
係咪會趕到仆街

唔覺得你會趕到。

唔該你呀 依家個心定啲
第一次咁樣轉機咩都唔識

但係如果佢真係咁樣出票機話,你搭唔到另一班機嘅責任應該會係DELTA。
認真求問如果要飛去巴黎搭俄羅斯航空好定Air France好啲?

兩舊屎

兩舊屎

我都知但係其他航空公司啲價錢貴到
新加坡空姐

看沙竟然好坐, 前年坐去munich果班勁唔好坐啵, 果陣坐pey前面已經冇位頂住.. 我仲要係偏瘦果d人..

以前係差
但換血之後好好多
sq 冇得輸
Econ 都有咁多酒揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞