邊間航空公司最好搭?

227 回覆
4 Like 1 Dislike
長途都係emirates
air france真係坐到pat pat爆

短途除左國泰我都真係諗唔到

你地覺得?
去邊先
全日空去日本
去邊先

長途短途咁分
我都係去英國同埋香港鄰近國家旅行
全日空去日本

呢樣真
個位算闊落, 下晝去羽田用787會窄少少
飛機餐叫入到口, 不過日本返黎嗰程明顯好食d
空姐都幾養眼
舊年十月飛撞正打風delay左八個鐘, 係成田佢會安排巴士送你去市區
睇價錢做人
但如非必要
一定唔坐所有支那航空/華航/港航/馬航/菲航/嘉魯達/Air France/越南航空/美國所有航空公司/所有非洲航空公司(SA除外)

你地覺得?

短途都唔想撘國泰,太迫啦,又多外國人,個個都大大件😵
新加坡航空
睇價錢做人
但如非必要
一定唔坐所有支那航空/華航/港航/馬航/菲航/嘉魯達/Air France/越南航空/美國所有航空公司/所有非洲航空公司(SA除外)

8月要坐菲航 點解永遠BLACK LIST
卡塔爾
利申:打手

你地覺得?

短途都唔想撘國泰,太迫啦,又多外國人,個個都大大件😵

我黎緊去新加坡仲book左國泰添
睇價錢做人
但如非必要

air france真係唔好坐 唔係舊年罷工機票平左都唔搭
卡塔爾

卡塔爾

新加坡航空

SQ 超正 飛SIN 機上有熱毛巾 又有雪糕雪條 又econ位又有酒飲(唔係啤酒果d)
EK SQ QR
新加坡航空

SQ 超正 飛SIN 機上有熱毛巾 又有雪糕雪條 又econ位又有酒飲(唔係啤酒果d)

啲空姐仲會成日拎住成盤野飲問你要唔要
睇價錢做人
但如非必要

air france真係唔好坐 唔係舊年罷工機票平左都唔搭

嘉魯達有乜問題?

利申:坐過兩次
長榮 啲餐好好食
一定係EK SQ NH 但係飛機餐都係國泰搞 所以香港飛出嘅餐質素冇回頭機咁好
另外講吓 咪撚搭TG 啲杯冇個乾淨

利申 航膳撚
非廉航靜係搭過中華同ANA
ANA推薦 舊漢堡排幾好食 服務唔錯 個次我搭767-300 唔逼
一定係EK SQ NH BR 但係上面幾間啲飛機餐都係國泰搞 所以香港飛出嘅餐質素冇回頭機咁好

利申 航膳撚

漏咗間
一定係EK SQ NH 但係飛機餐都係國泰搞 所以香港飛出嘅餐質素冇回頭機咁好

利申 航膳撚

會有邊間香港飛嘅飛機餐唔係國泰攪

利申 航膳撚

會有邊間香港飛嘅飛機餐唔係國泰攪

佳美 漢莎幫邊間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞