『劇透』《無職轉生》集中小說/漫畫討論 (7)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
佢話連動畫&&&電影都好有難度,反而漫畫會完...
我都係佢哋擔心關經費問題,你睇下one-piece 狐忍嘅動畫長到唔想睇,周邊同game都大力推到動畫可以完故事。
電影版亦好難會吸引一大堆人去睇,目標群組太窄
日記線可以播都既話、都真係開創歷史先河
呢啲關文化乜事....你想講社會問題?
你岩,多謝你睇番我之前啲reply
不過利個問題唔單係日本出現,香港都有
果邊嘅野唔係到深入討論啦,更何況無特別好研究
我屌啦
下下都辯論比賽咁
捉住人地寫錯乜
我錯撚哂啦得未
少d耐性都唔得
永遠都係捉住幾個point無限loop
仲要人地已經認同左啲point
已經認死左
仲係咁鞭屍
俾人死得安樂啲都唔得
繼老虛又一力作
我真心想睇老魯迪線睇艾麗絲成為魯迪最後一個女人
果邊好似終於嘈起來明明上個po仲話係「清泉」
清泉係喺冇攞人老母出黎
不過條友仲緊張過辯論比賽
好似輸左會輸身家咁
入到去氣氛好緊張睇得出有巴打好執著條女
唔好再去果邊啦...
都唔知為咩...動畫得一話,小說5集就完
啲人不停咁loop 小學雞到爆...
又濕又毒
好撚毒...都唔知佢會唔會一邊打飛機一邊睇
佢唔做到魯迪同艾莉絲係埋一齊去佢Twitter 屌柒佢
(雖然做動畫真係好撚辛苦,OT成個星期都得,CLS)
有睇白箱就知整一套好動畫係幾艱難
真心希望佢啲周邊唔好咁毒...真係好難買得落手...想課金俾佢都難
其實無職出啲翻入面中古大褸都幾好睇 不過應該冇賣膠咁賺錢
大褸+嗰條外掛皮帶先型

如果係以前會期待漫展睇有冇double mei cos 艾麗絲 馬甲+皮褸皮褲型到

真係變少女魯迪
如果靚成皮野都唔只...買到但係著唔到出街
果年灰色披風加防水正到爆,當雨褸
21卷張插圖
型到我差啲轉基
咁佢又真係好靚仔
簡化下設計應該ok嘅不過冇米八真係唔好學人著
著左俾人笑柒死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞