排菲臘剝智慧齒經驗所談

551 回覆
1664 Like 12 Dislike
我都係菲臘剝 剝完果日已經食飯
睇文字覺得恐怖
其實你訓咗乜都唔知
醒返已經搞好曬所以冇咩嘢驚
不過你都等左2年
正常仲要3年

都抵啦
好奇點解叫神醫?
上個月搵左佢,係入邊橫生,開刀鋸幾part, 快到痴撚線,就係你聽住d 聲開始到最驚果時佢就同你講搞掂5 分鐘唔夠剝完。

有腫2-3日,第2 日已經慢慢用另一邊食到野,第4-5日正常食野雖然貴但無後悔搵佢
search 連登舊po, 好多人話好快手,手勢好,我自己試左完全贊成
連登打5p你前世未俾人屌過?
有啲心郁,價錢正常定偏貴?
1 隻開刀4000, 普通千幾好似,加多幾百藥費醫生費。 聽過我d fd 係第2度剝橫生搞9個字。。我絕對願意比貴d
佢剝牙時間仲短撚過刷一次牙
咁撚快
局部麻酔冇知覺

但頭骨feel到電鑽
2018年等到依家
我係入面橫生 要鋸開幾part, 都係5分鐘內

慎入
打手po嚟講幾詳細
我都試過去個到剝牙
個學生幫我打麻醉針 督咗幾次之後
個教授係間離話 唔洗打咁多
之後要撬牙個時 我懷疑佢唔夠力 撬到我feel到痛
個教授行埋黎 幫佢較一較個角度 撬兩下又pass返比個學生
不過最後算係平平安安 冇面癱咁

結論係睇你好唔好彩遇到個好手勢
之前威爾斯到剝智慧齒 半個鐘極速剝完 想問佢拎番隻牙 佢話成隻牙碎哂 之後腫左痛左幾日就冇事
唔知點形容, 總之係冇痛既感覺
但成個人震晒, 然後鉗出黎個陣, 成個頭俾佢搣出黎咁
一次過剝四隻respect
巴打一個月埋口係啲牙肉會自己生滿個窿?
我剝咗差唔多一個月本身橫生個位仲成日會sip啲嘢係到要用牙籤liu
幾無前大學refer去整
勁快有得剝(4隻打橫生)
印尼佬教授幫手剝 局部麻醉完全唔痛
去3次270蚊加大學xray 150蚊
500蚊有找抵到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞