你可以唔揀港女,但係你唔好撚娶大陸妹

570 回覆
4663 Like 272 Dislike
認真討論,重點係地理位置近,就腳啊嘛,你翻工都想近翻自己屋企啦,仲有溝翻黎嘅難度都唔同啦,台妹都算,至少少生活,飲食都同香港類近,語言都係重點之一,歐美日韓呢啲點搞啊大佬
點解你會覺得港女好乾淨偷食sp做雞大有人在
係大肚
你南亞話自己南美咪得囉
結論係大陸妹港女都唔應該溝
咁又唔好係度9up

港女唔正 雞中霸

Btw 娶支那妹果d不妨考慮越南馬拉 反正心態都係想買個低過自己既女人
我明白佢哋有啲話香港女仔好惡可能唔想揀,但係點解佢哋覺得大陸妹好正囉完全唔明,仲話要娶啲大陸妹落嚟香港佢哋係咪痴撚線,估唔到今時今日連登咁多五毛,低學歷嗰啲毅進仔先揀大陸妹,高質嘅港男一早揀晒台灣妹日本妹啦使鬼揀大陸妹咩
幫大家總結吓
歐美>台日韓>東南亞>支那>香港
買個比自己低嘅女人笑咗
你最尾嗰兩個掉轉咗
你個所謂嘅「有啲」其實數量都幾多吓
不如打和啦 港女支那妹都係垃圾 super
嗱我冇講過呀
但係如果你俾我揀我寧願要香港我都唔要中國,唔明中國大陸妹有幾好
我不嬲都話日本妹世界第一
港男好支那妹 港女嫌港男 所以港男港女都係地底泥 個次序冇錯
真,識十個有九個都貪錢殘廢港女
點會食唔住,只係大家互相尊重啫
食住佢又話我父權大男人主義
鬼佬食住就話紳士風度
可能上幾手縱成咁,個閪應該嘟咗無數次
不過啲女一展露拜金姿態我就馬上飛
我無吹奏其他國家女人
其他國家女人係正常人多啲咁解
港女 大陸妹都異於常人
不過蝗妹我梗加冇興趣 整容雞
鬼妹仔含又得,床上又賣力,有互動
有前有後 經濟又獨立 最重要唔鳩痴身 又唔介意識乜朋友
以前講嘅嘢係吹奏? 唔係正常要有嘅嘢嚟㗎咩
之前啲港女 同其他女fd 食吓嘢又唔得
仲要我unfollow 其他女ig
港女扑嘢搖兩下又話要轉位
唔講以為我服伺緊佢咁 唔係做愛 衰撚過叫雞

以你邏輯
個個地方都有好定唔好嘅女仔
咁大陸都有黃
香港都有藍嘅
咪又係一樣
咁不如打和啦 super
你帶頭大灣區生活
就係cheap到咁我先冇興趣
巴打你抖m食開屎
要相比較下
人唔到 都會拎身份證 定期返嚟種票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞