你可以唔揀港女,但係你唔好撚娶大陸妹

570 回覆
4663 Like 272 Dislike
巴打當你溝個日本妹你就會覺得大陸妹都係垃圾
有啲南亞好撚型呀屌唔好歧視,係咪有啲外國女仔鍾意黑,我成日見啲日本妹同啲黑蚊蚊嘅男仔一齊
相對
咁仲有好多農村妹嘅
落轉老蘭 睇吓夜晚幾多人俾人接走
再落去酒店坐坐,睇吓幾多ptgf
打開tg 睇吓幾多ptgf group
打開啲交友apps 睇吓幾多搵SP
分分鐘識佢前日日中出口爆 都話自己處
不過港男好多都唔介意
之前Ityy 被連登絲打爆做ptgf 3000$ 1Q
男友:我知道,原諒咗佢
連登絲打即飛咗條仔
但做ptgf 條女個男朋友原諒佢
不嬲鍾意陽光黑
佢哋自己都去照燈
依家條女一放假都鍾意去曬太陽
我話對cheap野冇興趣喎
我都係信數據嘅啫
咁多種性病 你舉得一種就話一口咬定港男污糟啲
咁可能其餘個堆性病嘅患者係港女多呢
Agger
笑鳩死
你知唔知愛滋病,最容易感染唔係性交
性交無套都未必100%中啦
如果男性拈花惹草導致愛滋比例高 而男又唔會一個性伴侶 咁點解唔係女性愛滋比率高啲或者數字平衡?
好明濕嗰班愛滋gay佬都唔屬於男性嗰列

用啲腦都唔掂 仲數據
條友笑鳩死人
如果男污糟 一屌幾 個數據就女中招多 男少啦
搵啲男男gay 佬 嚟做數據
愛滋病肛交感染機率高幾多佢都唔知
樓主見識太少
你放大你嘅on9啫
你嘅數據 俾我秒咗啦 仲quote 我 笑死
縮返你老母閪度啦 屌你
數據都唔全面 根本反映唔到實況
就好似話狗有四肢 人都有四肢 咁人就係狗依個理論一樣無稽之談
溝唔到港女唯有揀大陸妹架啦
唔係可以點
港女一樣係大陸妹
有咩分別我問你🤡
港女要你做公公做狗公
送錢俾佢洗
都唔可以搵第要個國家啲女

我上面食鬼妹都俾人屌
啲港女食洋腸仲可以擺上ig哂命
真係痴撚線
努力過都唔得唯有咁架啦
你都係想鼓勵人溝大陸妹啫
傳染途徑:同性性接觸 42
講個原理俾你 你又話反駁
你講到男人咁污糟 係班GAY 佬啫
1個男中 屌 幾十條女 點會唔係女中招多過男
用啲腦都分析到啦 仲話數據

柒咗仲問返人點寫
本身仲好撚大口氣 quote 我
直接秒殺 低智 冇學識 又冇邏輯
如果有得揀我都想揀返香港女仔,始終同聲同氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞