你可以唔揀港女,但係你唔好撚娶大陸妹

570 回覆
4663 Like 272 Dislike
唔符合以下其中一項條件都唔使媾港女
100k人工一個月
phd

米九
幽默感
大隻
靚仔

唔中是但一項就自己散水啦 冇謂自己丟架啦
記得戴套
唔好再賴啲港女啦,港女雖然有啲唔係咁好,台灣越南呢啲泰國都係低消費國家,呢啲國家啲女識英文或者普通話㗎喇,溝呢啲唔係撚好,唔好俾咁多藉口自己溝大陸妹
2月先開po「識唔到真心女」
3月就有鬼妹女朋友
而家封緊關 又疫情 你邊撚度識?仲日日扑野?
Ff少陣啦死青頭毒撚冇人想聽你尋晚啲春夢呀
可能佢係識香港鬼妹
00後最老先21歲仲讀緊U
過左幾年00後就會俾人話現實貪錢
溝到先得架
利申:非鬼佬
+1
依家班大陸妹仲含你班港燦咩,比佢閪返轉頭
唔講以為香港北韓嚟
得本地人
識唔到鬼妹
啲大陸人最鍾意用有左嚟呃男人錢。我之前聽幾個例子都係咁。人地食埋排卵藥,或者個肚即情係第二個,不斷搵水魚。當然,有啲港女/腥港人都係咁,但比例少啲。

要有唔上身嘅準備。
港女同支那畜有咩分別 只許州官放火不許百姓點燈
討論緊呢個係社會現象,如果講到好似個別例子,咁娶大陸妹嘅都係個別例子,咁冇嘢需要討論,港女吊高黎賣就眾所週知,柒嘅望正常,正常望高質,永遠睇高一兩格,加上港女收入高,唔洗靠男人,所以先咁多人遲婚。

我只係想講,香港呢個問題,男女都有份造成,唔好淨係屌港男揾大陸妹結婚,港男柒極都叫做肯遷就女仔,港女就當正係理所當然咁,分分鐘你就係呢啲港女。

識唔到正常香港女仔=港男廢,本身有問題,但冇諗過係咪真係港女性格閪。
縱港女=又係港男廢,港女就大條道理繼續閪,反正問題又係喺港男度。
溝邊個國家嘅女人同你有咩關係
屌下啫 唔係認真嘅咪得囉
香港女仔我好啱睇
但香港女仔睇我唔啱睇
咁點好?
所以我支持港女揀白人鬼佬 再唔係揀韓仔
依家興韓風 係姐妹面前講出黎都威威

我咁講係為左各位毒撚們好
你班港女咪撚玩9毒撚當人呀四atm
論男性社會地位真係衰過北韓直頭係全世界最低
總之就唔好迫港男淨係可以選擇港女啦。
如果用性價比去計嘅話。其實大陸妹真係無得輸架。
屌完仲要接埋返黎養
自己無能力就瀨哂落港女度,某部分臭雞港女的確係垃圾,但唔代表全部都係咯
被港女同化
任何地方既女黎左香港 日子耐左都會變港女
未來廢老一件
方便就手 同埋揀得大陸妹 好多都低學歷 英文點溝通
你見幾多保安 地盤老婆係大陸妹 就知
仲叫人用英文溝女
台灣 吊你要搭飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞