你可以唔揀港女,但係你唔好撚娶大陸妹

570 回覆
4663 Like 272 Dislike
樓主其實已經出國食盡日韓台妹 返黎笑鳩港仔仲係屌緊垃圾支那雞

你錯la!重點人家清純 可愛純情個啲sub 9 mk妹
我們男人想要安全感,唔係日撚日行山,去海港城買化妝品,扮世博學去浦 仆街 屌你老母 mk妹
我寧願用3000蚊月供個16歲 讀中4的大陸妹,都唔放心機落一個又刻人憎又臭脾氣的老雞
啲仆街 港女日日睇TVB 個個都以為自己是香港小姐 ,而啲死狗公就狂奶,奶閪咁奶,啲香港教育專出自欺欺人的mk青年,和自以為是的香港人,最後成為廢佬!
去過台灣要幾多錢,幾千蚊都去到啦,儲下錢就去到啦
然後啲仆街香港社會運動多謝啲打卡 散水撚,狗公,mk妹 而告終!
首先要多謝你老母生你這種虛偽的mk仔,性罪犯出來。
然後要多謝你學校出你這種人渣敗類出來。
最後代表中國政府感謝你過來分化大家,如同何君堯
唔陪去買化妝品 OK
行山又唔得?
想問呢位Ching拍拖想有咩節目
同埋你係想講扮哂搏學去蒲? 去蒲又點博學
其實港女先正 除左拜金外佢都會同你捱世界
一年大把香港人去啦 你要拎最平消費台灣黎講都可以既
去一次緊係易啦 識到溝到 你要去幾多次
每個月去見一次 都正常掛 (台妹咁易帽人)
而且每個月你都要請假去
公司對你都幾好wo

以一個普通打工仔 佔社會最多數既人去睇 各種問題考驗

不過有家底既就無所謂啦 想去咪去 請埋條女黎香港住都得啦
工唔返咪唔返
拜金但係又同你捱世界 姐係點?
有得做老闆娘就同你捱?
堆狗公同啲支共小粉蛆一樣盲撐到連基本嘅邏輯推理都冇埋
咁溝唔到外國女仔,都唔使溝大陸妹㗎
Ching一睇就知有經驗
本身食開屎?
派唔派帽睇人嘅啫,香港都有女派帽,又做ptgf,少數≠全部
唔通鼓勵人溝大陸妹咩屌

所以 話港女差既男人,
一係未同過港女拍拖;
一係追唔到港女;
一係無眼光, 揀親都係港女性格既港女。
成班毒撚以為自己隨便選真係笑死
大陸一線城市同港女一樣難溝
話人識唔到正常港女
定係你定義既正常其實係亞州地區已經好閪

我就真係拍過日本,台,港,大陸
現任係大陸妹
不過我覺得,依家好多港女,性格好過好多大城市大陸妹
日日話港女要求高
班毒撚咪又係
靚女瘦底大波私樓妹性格好
最好養埋佢 但又唔可以睇唔起佢
另外 貪錢就人人都貪架啦 講黎都無謂
港男就唔貪錢唔現實
咪玩 根本人人都會現實都會貪錢
人性黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞