乜撚野電競呀,打機就打機啦

287 回覆
1723 Like 88 Dislike
全球最大型音競
競步同行路有咩分別
競步同行路有咩分別

行路唔洗扭屎忽
競步會
計我話,三項鐵人先開始算係運動

巴打 上年暑假玩cs1.6遇到你
做咩姐你
嗱,本身電子競技就冇咩問題
但千祈唔好提英雄聯盟呢個on9 game
你老母,你想拎電子競技個名黎打飛機
至少都係有技術含量先啦 (好似CSGO)起碼展示到鬥智鬥力
英雄聯盟由頭到尾都係跟仆街ROIT嘅趨勢去玩
佢想邊隻勁就buff邊隻
你娘親,依家係鬥版本適應度定技術啊?
btw,想做電競不如返屋企打飛機啦

成件事根本就係一個新商業活動
電競有咩問題
打機係遊戲系統分勝負,可以直接對戰
音樂係主觀,比評審比分,點撚同,咁低質既post都咁多正評,真係垃撚圾
電競有咩問題
音樂係主觀,比評審比分,點撚同,咁低質既post都咁多正評,真係垃撚圾

返屋企打機啦 毒撚
見到啲傻仔日撚日睇韓國仔打機鑽研打機心法就好撚想笑
電競有咩問題

返屋企打機啦 毒撚

打你老母西咩
成班毒撚係度圍爐,對住個垃圾post都可以話高質駁唔到
打飛機算唔算運動

陰競
電競有咩問題

返屋企打機啦 毒撚

其實音樂是有評分標準的

Csgo

rainbow six面前,csgo係比小朋友玩

成件事根本就係一個新商業活動

點睇體操禁止太勁既高難度動作
游泳禁止潛泳超過15米
電腦競技?
咁應該鬥顯示卡定Ram
電腦競技?
咁應該鬥顯示卡定Ram

個mon同keyboard鬥新,愈新愈快
電腦競技?
咁應該鬥顯示卡定Ram

個mon同keyboard鬥新,愈新愈快

Ok
籃波都係運動啦
連登質素真係越黎越低
笑左
人地提出論點 你地就話人毒撚收皮 難怪咁既on9post都上到熱門
連登質素真係越黎越低

有你呢種垃圾質素都唔慌會高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞