乜撚野電競呀,打機就打機啦

287 回覆
1723 Like 88 Dislike
嗱,本身電子競技就冇咩問題
但千祈唔好提英雄聯盟呢個on9 game
你老母,你想拎電子競技個名黎打飛機
至少都係有技術含量先啦 (好似CSGO)起碼展示到鬥智鬥力
英雄聯盟由頭到尾都係跟仆街ROIT嘅趨勢去玩
佢想邊隻勁就buff邊隻
你娘親,依家係鬥版本適應度定技術啊?
btw,想做電競不如返屋企打飛機啦

Csgo

rainbow six面前,csgo係比小朋友玩

Agger

你打lol一定好廢
唔通音樂比賽又叫做音競呀

呢個好笑
強po留明
嗱,本身電子競技就冇咩問題
但千祈唔好提英雄聯盟呢個on9 game
你老母,你想拎電子競技個名黎打飛機
至少都係有技術含量先啦 (好似CSGO)起碼展示到鬥智鬥力
英雄聯盟由頭到尾都係跟仆街ROIT嘅趨勢去玩
佢想邊隻勁就buff邊隻
你娘親,依家係鬥版本適應度定技術啊?
btw,想做電競不如返屋企打飛機啦

Csgo

rainbow six面前,csgo係比小朋友玩

Agger

你打lol一定好廢

即刻用lol呢隻game黎打飛機
成班開口埋口話人毒撚
依家連登係咪全部mk 5p
好笑
其實2017年電競所有game所有市場revenue預計係6.96億美元,仲少過曼聯1年revenue,個market仲係超細,不過增長算快既
剩係識人身攻擊,鍾意電競有留意電競就變左"成班毒撚ff自己係pro"

咁唔通你睇波我又笑你成班中佬發夢自己係美斯咩,7少陣啦

得啦你鍾意個d活動特別高尚啦好未
Ching ho ball
剩係識人身攻擊,鍾意電競有留意電競就變左"成班毒撚ff自己係pro"

strong po lm
音競都比你諗到
欽敬欽敬
成班開口埋口話人毒撚
依家連登係咪全部mk 5p

啲mk仔出到去咪又係唔敢出聲屌毒撚
啲連登仔得把口

啲波台撚踢波廢咪j下啲球星
再ff自己係球星
樓主都只係用佢個人觀念笑佢音競

成班真心假膠撚
香港人 輕鬆d啦

笑下個名就諗到咁撚多野
成日話香港人進步唔到又乜又7

進步唔到都係自己做成
仲好意思笑9人

自己唔鐘意聽 未又係諗好多野維護自己
同笑9 人地進步唔到都係差唔多

你好好?
高汗
屌,根本打機同電競嘅概念,同港女嘅錢同上進心一撚樣

啲波台撚踢波廢咪j下啲球星
再ff自己係球星

重點係個gag 成班對號入座
其實而家所謂電競運動有無講話邊幾隻game?
如果就咁字面睇係咪即係打機有同人比賽就可以叫電競運動?
Fifa?
GTA?
叮噹大富翁?
小朋友齊打交 ?
呢啲又得唔得?算唔算電競?

個班話申請奧運個啲人,想問下以邊幾隻game為標準?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞