乜撚野電競呀,打機就打機啦

287 回覆
1723 Like 88 Dislike
仲想將打機當運動申請入奧運,真係笑大人個口
成班機痴圍住部電腦取暖,咁樣係改變唔到你哋係身為毒撚嘅事實嫁
豬肉佬就豬肉佬喇 乜撚野肉類分割員
電競我都接受到
電競運動就真係好撚戇鳩, 咁係咪乜撚野興趣比賽都可以叫運動啦

大胃王運動
鬥快打字運動
忍笑運動

射擊都係奧運項目啦
我打J仲多運動量
音競
不能同意更多
有無人覺得電競完全base on係人地既生意上邊好on9,同埋競技中既規則都由遊戲公司任改,同埋遊戲公司有權隨時隨地就改弱及加強角色,到時個遊戲平衡由邊個去介定呢?

係我角度我覺得所謂既“電競運動風潮”只係一班 涉及巨大利益既商人一齊營造出黎,例如LOL 滑鼠 等等既公司。

所以如果奧委會可以研究一傻隻遊戲或者出一隻係由奧委會有份設計,經過修改既LoL可能會更好
認真聽過有人話莖字係讀亨,唔係徑

快樂同音樂都兩個音啦
係咪唔可以一個字有兩個讀音啊

http://humanum.arts.cuhk.edu.hk/Lexis/lexi-can/search.php?q=%B2%F4

屌老母何文匯
正皮左
咁田競係咩事
咁田競係咩事

...
一直都咁諗 打機就打機啦 死毒撚
咁田競係咩事

耕田比賽
咁田係咩事

屌你咩
咁田係咩事

屌你咩

嗱,本身電子競技就冇咩問題
但千祈唔好提英雄聯盟呢個on9 game
你老母,你想拎電子競技個名黎打飛機
至少都係有技術含量先啦 (好似CSGO)起碼展示到鬥智鬥力
英雄聯盟由頭到尾都係跟仆街ROIT嘅趨勢去玩
佢想邊隻勁就buff邊隻
你娘親,依家係鬥版本適應度定技術啊?
btw,想做電競不如返屋企打飛機啦
Good joke
嗱,本身電子競技就冇咩問題
但千祈唔好提英雄聯盟呢個on9 game
你老母,你想拎電子競技個名黎打飛機
至少都係有技術含量先啦 (好似CSGO)起碼展示到鬥智鬥力
英雄聯盟由頭到尾都係跟仆街ROIT嘅趨勢去玩
佢想邊隻勁就buff邊隻
你娘親,依家係鬥版本適應度定技術啊?
btw,想做電競不如返屋企打飛機啦

Csgo
咁田係咩事

屌你咩

呢個仲好笑
咁田係咩事

屌你咩

呢個仲好笑

柒左
當藍波呢啲玩具都係運動時,電競係運動有咩問題
連登中文水平咁低?
電子競技咪電子競技
有咩問題?

拍戲咪拍戲囉 整咩頒奬典禮 套戲好唔好睇你講哂既
連登中文水平咁低?
電子競技咪電子競技
有咩問題?

拍戲咪拍戲囉 整咩頒奬典禮 套戲好唔好睇你講哂既

你真係好叻,你唔講我都唔知
認真聽過有人話莖字係讀亨,唔係徑

啱呀 讀陰亨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞