乜撚野電競呀,打機就打機啦

287 回覆
1723 Like 88 Dislike
負評
打機可以係競技冇容置疑
係咪運動可以相榷
我就覺得可以係,運動未必一定要求所謂physical 運動量
Mind sport 都係運動
即係我唔反對捉棋係運動
咁冇理由打機就唔係

冇乜追post 求其搵個負評覆

樓主只係笑9個名
唔係講緊活動本質
個個都係到真心
知唔知咩叫派下膠

樓主仲要冇覆過之下 諗咁多野
就咁睇 都係笑下個

唔明點解會諗到個活動係負面

見個名咁得意 都係笑下叫音競

唔通人地個名叫呀偉 你笑人叫偉哥佢就真係好撚堅咩
我寧願你哋玩冰壺好過。
電競 扮撚哂野
係香港仲討論緊esport係唔係運動既同時,台灣已經搞得有聲有色,出左d世界級勁隊
係香港仲討論緊esport係唔係運動既同時,台灣已經搞得有聲有色,出左d世界級勁隊

人地食屎你又食屎咩 人地有得投票你又投左未阿?

全世界都發展緊呢個新興產業,你就話係食屎
連登真係好多你呢d自以為是既戇鳩仔
有得投票真係好,投左個陳水扁出黎
樓主好波 引曬成班off topic

人地食屎你又食屎咩 人地有得投票你又投左未阿?

全世界都發展緊呢個新興產業,你就話係食屎
連登真係好多你呢d自以為是既戇鳩仔
有得投票真係好,投左個陳水扁出黎

係咁㗎啦
自命清高啊嘛 係網路世界入面
Ching好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞