[KPOP] K-POP 2021討論區(34)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike

Deforestation already accounts for 13% of total global carbon emissions, according to an IPCC report published in August, while land use change in general accounts for 23% of emissions.
我寧願佢同樣價錢但size係日本cd咁樣 最多厚少少 大大本好麻煩
佢意思係已經唔係「買唔買」嘅問題,而係成個kpop產業嘅弊病,top團個個都破百萬,即使不運回,但小卡同專輯紙張嘅浪費已經生產咗,粉絲唔買又唔得,否則偶像嘅成績唔靚仔。只係你idol咁啱撞正個議題做咗環保大使而舉例
利申返先 我唔係環保撚
APRIL陷欺凌「只剩彩暻正常活動」! 韓網一面倒支持…原因曝光

南韓女團APRIL日前被爆出欺凌前隊友李玹珠的風波,全員處於活動停止狀態,其中人氣最高的成員李娜恩不只所有廣告代言被撤,甚至慘遭電視劇《模範的士》踢出,團體未來走向岌岌可危。近日,曾經參加《PRODUCE101》第一季的成員彩暻主演的電視劇《11點11分,走向你的時間》即將播出,未受風波影響,引發了韓網熱烈討論。

南韓論壇the qoo有網友以「有行程安排的APRIL」為題,上傳了文章,內文分享了彩暻主演的電視劇《11點11分,走向你的時間》即將在27日播出的消息。雖然團體陷入了欺凌醜聞,但多數了解詳情的網友都表達了正面看法,表示她是在玹珠退出團體後才加入的成員,與欺凌爭議無關。

文章底下網友紛紛表示「因為彩暻沒問題」、「她沒有做錯什麼啊」、「希望彩暻加油!」、「APRIL快解散,別害了無罪的人」、「彩暻、Rachel都是無辜的」、「別想趁機抹黑彩暻好嗎」等,紛紛為她的個人活動送上了溫暖應援。

https://star.ettoday.net/news/1944911
但mago 成績好D
應該唔會再玩apple 個d
日本妹最幸福.....
車公
直接講緊global carbon emission 啦 仲氧循環
算啦你都係返去入筷子啦
大家當年bio成績一定唔錯
啲人咁都可以嗌一餐
唔係
最應該係批鬥呢啲榜單
根本就唔應該玩apple
直接上mago,唔好潮流尾端先跟
你都on99 樹木本身夠可以吸碳排氧添 你都唔諗下點解依架已經變咗significant contributor of carbon emission
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞