[KPOP] K-POP 2021討論區(34)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
唔怪得一直唔出聲 原來冇人post佢粒星霉到
Lm
辰曦細雨
重臨在這大地
好文采
我最嬲係 你負皮我屌我block我有咩所謂啫
我都係一日派一次膠啫
點撚解要拉埋我市長嚟講 NCT唔係kpop咩
我有問錯咩 點解唔講得 點解唔提得
根本就佢唔中意就唔俾講
你可以追返#6
有人list左呢度要有好多準則黎討論
但佢係柒咗嘅
我做咩要追舊post人就生嘅 規矩就死嘅 乜都要死跟爛跟 呢樣唔得嗰樣唔得 不如執柒咗佢
lm
lm
【N】《朝鮮驅魔師》方面回應"中國風的酒席,因為是在明朝邊境所以添加了想象力"
下面就中國風的小物件和飲食發表製作組的立場。
為了強調身為三王子的忠寧大君代替世子讓寧大君移動了遙遠的距離到達中國邊境,並需要帶回西域的驅魔使者的情況,特意添加了‘(明朝邊境)義州一帶’字幕說明瞭該地區。
這裡是讓剛通過明朝而來到朝鮮的西域驅魔使者一行人們休息的場所,是接近明朝國境的地區,所以添加了"中國人的來往應該會很頻繁"的想象力,而準備了道具。
這只是為了說明劇中與漢陽相隔甚遠的邊防人物的位置,並沒有什麼特別的意圖。
然而,在敏感時期因為可能會引起誤會的場面給觀眾們帶來不便而非常抱歉。在以後的製作中會更加註意。
Brave girls d 微博po 留言已經話緊佢地港獨
wfc
係咪個個留言GD GD咁
BG睇到一定心諗做乜鳩係咁講權志龍
主因咪又係Kpop崛起 受眾多左
Yoojung:我中意rain喎點解係GD啊

(sorry個gag小尷
懷疑無得飛都係原因之一5,6萬銷嘅團都升到10萬銷,呢1,2年好似全部團d銷量都高左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞