[KPOP] K-POP 2021討論區(34)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
中国人寫乜嘢英文 好唔爱国
你講嗰啲我真係唔識
我最多淨係識nmsl
我連nh 係解南韓定日本個nihon 都分唔到
nh=南韓
mg=美國
rb=日本

hgr mgr rbr
咪係
本來係車尾燈都見唔到嘅古代版
畀班支那人用到劣晒

我有時睇睇下會撈亂hgr zgr 嘅意思
諗緊佢哋係咪鬧緊自己,睇睇下先發現係鬧緊韓國人
https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/posts/1207726916324395
行程沒有被影響的APRIL成員 (彩暻)
來源: theqoo https://theqoo.net/1900760711

1. 因為彩暻跟霸凌事件無關啊
2. 彩暻沒問題,霸凌發生的時候她還沒進APRIL
3. 哦... 彩暻終於有個人活動了啊...
4. 彩暻和Rachel都是無辜的
5. 彩暻也是'Weekly China Now'的主持人哦,節目每周日播出,請大家多多關注♥
6. 大家不要罵彩暻和Rachelㅠㅠ
7. 沒有做錯事的人本來就應該繼續工作
8. 原來彩暻有演戲啊,希望一切順利!
9. 彩暻跟一群太妹一起生活一定很辛苦...
10. 希望我們彩暻能好好的ㅜㅜ
11. 我看過彩暻跟其他人相處的影片,感覺她被當作是透明人對待.. 做錯事的不是她,彩暻Fighting
12. 彩暻沒有罪,我從她在'Produce 101'的時候就開始關注她了,希望她能順利發展ㅠㅠ
13. 支持彩暻
14. 大家要記住的名字是梁睿娜、李真率、李娜恩和金采媛
15. 希望彩暻能找到出路ㅠ
#APRIL #彩暻
(轉載請註明出處,謝謝~)
雖然成日笑佢要第五次出道,但真心希望佢可以搵到一個好出路
諗下匹馬跑得太快 淨係見到佢跑過掀起嘅飛塵
而見唔到佢嘅身影 都幾撚型
韓國人 美國人 日本人
痴線 支言支語好恐佈
諗起十年後嘅香港
加速蝗化
唔要錯字要升呢 千祈唔好i dont care
正字刑警
武漢加油 成日淨係講lisa一個
次次都無人講埋劉亞仁 宋慧喬 泫雅
有時連中國都要打英文
有咩咁唔見得光
仲有nsdd 你手短短你是對的 Dklm 睇到我頭都大
嗰啲咩nb 又係核核突突咁
Nb又係咩?你腦海嘅nb=new balance
你講嗰啲我真係唔識
我最多淨係識nmsl
我連nh 係解南韓定日本個nihon 都分唔到
nh=南韓
mg=美國
rb=日本

hgr mgr rbr
仲有nsdd 你手短短你是對的 Dklm 睇到我頭都大
嗰啲咩nb 又係核核突突咁
Nb又係咩?腦海嘅nb=new balance
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞