[KPOP] K-POP 2021討論區(34)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
做炮灰
依家都唔知點同佢衝好連大哥會唔會合流都未知
會唔會係嗰間會計銷量話其他舖唔計㗎咋
gmarket快靚正唔洗同人逼
其實唔撞人對依家嘅佢都有啲難度
你好 我係最強昌珉
[推特熱搜] 小卡110種
NU'EST 本次回歸專輯配置為小卡2款隨機(全款110款) 完全是亂成一團了現在ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

cre.ker會有樣學樣旴旴慘喇…
尋日依度先講緊越賣越多碟其中一個原因係出越黎越多版本同小卡
我見專輯規格入面啲嘢全部都有5個version 海報分5種+團體 我估應該會(戴定頭盔) 希望大哥已經好番啦
最強太陽
<Kingdom>方面表示:「鄭允浩自發不參加錄制...最強昌珉單獨擔任MC」
東方神起成員瑜鹵允浩決定不參加Mnet<Kingdom>錄制。
Mnet24日表示:「SM方面表示,在警方對瑜鹵允浩的調查結果出來之前,不會主動參與<Kingdom>的錄制。」
因此,Mnet決定在之後的節目MC拍攝中,由最強昌珉單獨進行。
另外,Mnet方面對瑜鹵允浩進行拍攝的部分表示「將聚焦於作為主持人的角色進行編輯」
(cr naver)
真唔真呀 「自發」
留住僅餘嘅人設面子
ver係唔係隨機做緊嘢未研究
<Kingdom>方面表示:「鄭允浩自發不參加錄制...最強昌珉單獨擔任MC」
(cr naver)
真唔真呀 「自發」
留住僅餘嘅人設面子

咁自己走點都好過俾人趕走嘅
一個大前輩搞成咁真係好唏噓
係啊 CD+pb+小卡+盒+lyrics book+書籤 基本上全部隨機5個version 5種顏色
Hyunjin best boy冇人講?
其實都預左佢要下車 比我想像中拖得耐先宣佈
今次Mnet 真係比足面佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞