[KPOP] K-POP 2021討論區(34)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
玉澤演佢啲戲好差.....
趙炳奎變玉澤演?
個變化會唔會大咗啲
上面篇報導話嗰套御史朝伊傳已經由趙炳奎換做玉澤演 驅魔麵館未公布
[新聞] 玉澤演《御史朝伊傳》討論中

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaDrama/M.1616117622.A.E37.html

韓國人笑緊佢證件相演技
得1個人成日唱cover嗰個AI高班好多喎呢個又唔順又假
12點 四種加密 你知咩事啦
唔好多手㩒入去啦
對眼冇神,係真係假好易睇得出
又真係腳演技
Oh係喎
嚇得我吖
原來唔係得我一個覺得尷尬
岩岩第一次聽Rollin成隻album
原來其他歌都幾正
諗起琴日睇到呢個

在《黑道律師文森佐》結尾場面表現很可惜的玉澤演眼神演技

(註: 最後這幕是玉澤演和宋仲基兩人對看)

來源: theqoo https://theqoo.net/1899000910

1. 看起來真的不像反派角色

2. 這是心動的眼神吧

3. 我在看這段的時候就在想那到底是什麼樣的表情ㅋㅋㅋㅋ

4. 他長得就很善良啊..

5. 這是什麼也沒傳達出來的空洞眼神..

6. 跟我在等下班的眼神一樣

7. 這是新員工在拍證件照的眼神

8. 很好奇劇本上面叫他展現怎麼樣的眼神

9. 他演壞人? 可是他看起來太善良了.....ㅎㅎ

10. 他的眼神真是純真又溫柔

11. 感覺像在想下班後要吃什麼

12. 他的演技一直都不怎麼樣

13. 他看起來太善良了... 真的很難入戲..

14. 我看了這部劇後,覺得他的演技是全世界排名第72億名

15. 他的角色真的很重要耶,但被他演得一點都不重要ㅠㅠ 好可惜

#2PM #澤演 #玉澤演 #黑道律師文森佐

(轉載請註明出處,謝謝~)

https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/photos/a.229898174107279/1207151369715283/?type=3
點解有exo走左個3個既...
奸角?
咁善良
14. 我看了這部劇後,覺得他的演技是全世界排名第72億名

哩個真係mean中之最
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞