[1月神作] Re:從零開始的異世界生活 第二季大結局 討論區 (26) 討論劇情超過動畫需四重加密 !!

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
唔係唔記得係諗漏左 JA

番番正題就係羅茲會係咩情況下幫手清大兔呢?
除左多娜叫佢做/本書出現叫佢做之外,佢係任何其他情況應該都唔會清
有好多鬼佬 都係想爽,睇無腦打鬥先岩佢地
其實到到都一樣
冇錯 如果本書只係寫"聖域降下大雪"
咁小丑只會降雪後發生既所有事都當成"正確既未來"唔會主動干預
如果本書寫"聖域降下大雪, 有人清除左大雪引黎既災難", 咁小丑應該會係最後冇人清多兔既時候自己出手去引導返去"正確既未來"
如果486放棄宅邸,搞唔掂大兔,Roswaal以為唔可以比486死就點到會救佢
佢知486可以重來 咪由佢重來到搞掂為止
如果既野可能等有睇if既巴打答比較好我冇睇if線
好大機會長月有寫係if線
https://youtu.be/Gk3auv1dQ6s
愛蜜莉雅要戴綠帽了@@
莉雅教代表示唔滿意
486同愛蜜莉雅先係天生一對
李依第一!
(唔係諗住開戰)
冇必要,Roswaal已經得到佢想見到既486,有希望既話梗係而家既自己可以越快達成心願越好,冇希望就話由下一個自己試吓
冇記錯真係咁
口味真係唔同
聽歌都係啦
佢地鐘意啲rhythm重既
就算聽唔到唱乜鳩都得
亞洲人就唔太啱呢類
jm9
https://youtu.be/4Wj6nxlTH8A
我post錯咗呀
鬼叫youtube畀個廣告我咩
想問下最後betty飛過去個招係咪陰魔法黎
好似好勁咁
btw betty傲都變嬌好鬼正
小丑係唔驚大兔,佢想的話 仲可以係大兔群中救人 可參考強欲if
強欲 IF 係同多娜簽約,一樣 2 邊救哂 (係用唔同陣型)
https://www.youtube.com/watch?v=klyS2YXEUm4
覺得呢條片估潘多拉個動機幾make sense
睇D REACTION VIDEO,有D人係到話BETTY做咩係咁REJECT 486就知佢地完全無嘗試了解過劇情
之後就會見到最尾個幕黎救場好正之類咁
可參考強欲 if, 486 要符合一定條件,羅茲先會全力幫手

EX: 486 唔在乎自己條命(486 的覺悟),一條友通過試煉

揀咗 萬年蘿莉
屌呢集睇到喊咗
死人掃把佬嘴遁咁撚勁
同就咁睇字真係差好遠
486最後果句同埋betty第一次叫佢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞