[1月神作] Re:從零開始的異世界生活 第二季大結局 討論區 (26) 討論劇情超過動畫需四重加密 !!

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
冇佢你拖唔走隻老虎 大宅你又救唔曬d人

咁重要既環節緊係要分開上
486係咪冇曬同多娜d記憶?
End gif (19/38)

Total: 38 gifs
Album: https://imgur.com/a/dTbzVdv
Channel: https://t.me/AnimeHDGifs/15258
betty自己冇魔咩
同埋掃把佬唔係好少魔?
仲點玩
佢有呀,佢係陰性呀同486一樣
雖然淨係輕輕帶過
但受封個度,閃左一下老豆老母
同埋之後掃把佬引用翻老母句野
呢兩個位好有feel
betty可愛到
鳴呀.......好想快d有下季
對唔住 我睇哂成季都唔知佢講乜
我睇完都唔係好明點解要遮住多娜個樣
就算真係有分別,個作用係咩
然後上集變多娜聲果度又無解釋,完全唔知發生乜事
同埋成個聖域到最後好似都無解釋過究竟係做乜
啲試煉又究竟係為咗乜

總結嚟講我覺得第二季有少少虎頭蛇尾
前半part 好睇但後半part 幾悶下
同埋解謎方面好多時都解到一pet 屎
如果唔睇解說基本上唔係好知做乜
第一季動畫我比9/10,今季我比6/10
剩睇樣
棺材入面果個係3x歲時既大媽多娜
茶會果個就1x歲
係喎
今集係咪仲cut埋
又或者試煉嘅後半, 腦入面都有"就嚟要做阿媽"嘅諗法?
400年儲落既魔一炮過用曬
之後基本上乜都用唔到,做左智囊團咁樣
通常兩個人係啲舞會行出去傾計都會嘴一啖
點知冇
486同Emilia都記得多娜
聖域個功能動畫有講至少兩次,兩個唔同既原因
試煉3關我睇到既係投資者過到關就更堅強堅定面對將來既挑戰,成為有能力帶領聖域居民既領袖
聖域的終極功能係動畫中被cut左,試練都係為滿足終極目標
動畫有冇講過?

個樣唔同囉咁明顯 迷團黎 咩作用
多娜聲 動畫cut 咗 on9動畫組

其實所有野都有解釋 但太間接 未必第一時間理解到
解說只係幫你組織內容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞