Figure 討論

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
係amazon買中古野第一次中伏

明明說明剩係話個盒出事
睇過間鋪既評價都唔差
但係隻野送到黎嚴重缺件
最重要武器既劍柄同把雙刀都無左
搞到無武器拎要是鳩但拎條配件算數
不過連埋運費隻野都係三百幾左右
真係退貨都廢事當自己黑仔算
下次買多配件既真係打死都要買新品

巴打咁岩, 我果隻都岩岩到手

呢個年頭仲見到菲特
好感動

黎緊仲有新劇場版
奈葉可以再戰十年

無錯, 再戰10年 . 話時話到底劇場版係咪今年上, 無哂聲氣咁, 故事設定係邊個時間又未講

細個好鐘意睇奈葉
覺得佢支炮好有型
仲要online game都改做升騰之心
而家搵唔返黎買

明明說明剩係話個盒出事
睇過間鋪既評價都唔差
但係隻野送到黎嚴重缺件

呢個年頭仲見到菲特
好感動

黎緊仲有新劇場版
奈葉可以再戰十年

無錯, 再戰10年 . 話時話到底劇場版係咪今年上, 無哂聲氣咁, 故事設定係邊個時間又未講

細個好鐘意睇奈葉
覺得佢支炮好有型
而家搵唔返黎買

AMAZON 好多減價
[mg]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/28/044355_e470e66f17daa0afccd9bea2dcb6d07e.jpg[/img]

有冇人訂左呢隻 應該今個月出?諗緊買唔買,freeing 啲品質點

FREEING 1/4果D都OK既 屋企有位都可以買下
因為比例大 所以易做得靚

呢隻延咗期去六月
好似仲會有惠同Eriri ver.

兔女郎搵下好多都跌成半
[mg]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/28/044355_e470e66f17daa0afccd9bea2dcb6d07e.jpg[/img]

有冇人訂左呢隻 應該今個月出?諗緊買唔買,freeing 啲品質點

FREEING 1/4果D都OK既 屋企有位都可以買下
因為比例大 所以易做得靚

呢隻延咗期去六月
好似仲會有惠同Eriri ver.

兔女郎搵下好多都跌成半

yes
is 隻日本妹巫女 好耐之前amazon半價7舊水都試過

不過過左後追啲人千五都收唔到

明明說明剩係話個盒出事
睇過間鋪既評價都唔差
但係隻野送到黎嚴重缺件

呢個年頭仲見到菲特
好感動

黎緊仲有新劇場版
奈葉可以再戰十年

細個好鐘意睇奈葉
覺得佢支炮好有型
而家搵唔返黎買

AMAZON 好多減價

奈葉啲pose 太霸位

明明說明剩係話個盒出事
睇過間鋪既評價都唔差
但係隻野送到黎嚴重缺件

呢個年頭仲見到菲特
好感動

黎緊仲有新劇場版
奈葉可以再戰十年

其中一套個時空已經推進到老到唔敢自稱少女
個名要用魔法戰記而唔係少女
過多十年怕會變魔法老妖奈葉
呢個post仲好過過小圈子post

明明說明剩係話個盒出事
睇過間鋪既評價都唔差
但係隻野送到黎嚴重缺件

呢個年頭仲見到菲特
好感動

黎緊仲有新劇場版
奈葉可以再戰十年

細個好鐘意睇奈葉
覺得佢支炮好有型
而家搵唔返黎買

AMAZON 好多減價

奈葉啲pose 太霸位

菲特仲霸位,個盒又超大,這隻超音個盒成部電腦機箱咁大
信和間369 訂figure靠唔靠得住?

經過睇好似幾貴

想訂果隻孤注一扭無開訂

新野精品就可能未開住既姐

Amiami有無

想訂邊隻啊
369 開得快因為佢會俾人訂日版先
可能未知代理版價錢

369仲喺三樓嘅時候探過路,我問佢代理版係咪即係行版呀,佢話有少少分別,係乜鬼澳洲版,我打咗個突,落咗兩隻景品就走咗。

利申:嗰兩隻景品無伏,不過之後就無再幫襯過
信和間369 訂figure靠唔靠得住?

經過睇好似幾貴

想訂果隻孤注一扭無開訂

新野精品就可能未開住既姐

Amiami有無

想訂邊隻啊
369 開得快因為佢會俾人訂日版先
可能未知代理版價錢

369仲喺三樓嘅時候探過路,我問佢代理版係咪即係行版呀,佢話有少少分別,係乜鬼澳洲版,我打咗個突,落咗兩隻景品就走咗。

利申:嗰兩隻景品無伏,不過之後就無再幫襯過

留名學野

明明說明剩係話個盒出事
睇過間鋪既評價都唔差
但係隻野送到黎嚴重缺件

呢個年頭仲見到菲特
好感動

黎緊仲有新劇場版
奈葉可以再戰十年

Force?好似停咗連載好耐
訂左景品FGO SABER
唔知咩樣呢

明明說明剩係話個盒出事
睇過間鋪既評價都唔差
但係隻野送到黎嚴重缺件

呢個年頭仲見到菲特
好感動

黎緊仲有新劇場版
奈葉可以再戰十年

細個好鐘意睇奈葉
覺得佢支炮好有型
而家搵唔返黎買

AMAZON 好多減價

奈葉啲pose 太霸位

菲特把劍太大把 當年買過老a出既第一隻菲特500幾蚊 有十年前
而家amiami二手只係值600羊

明明說明剩係話個盒出事
睇過間鋪既評價都唔差
但係隻野送到黎嚴重缺件

呢個年頭仲見到菲特
好感動

黎緊仲有新劇場版
奈葉可以再戰十年

細個好鐘意睇奈葉
覺得佢支炮好有型
而家搵唔返黎買

AMAZON 好多減價

奈葉啲pose 太霸位

菲特把劍太大把 當年買過老a出既第一隻菲特500幾蚊 有十年前

其實而加集運咁方便,追舊嘢真係好開心,係怕缺件同出油。不過舊款就唔怕老翻
訂左景品FGO SABER
唔知咩樣呢

呢隻?
有無巴想要和服saber 今日先係孤注拎 原價出讓

做乜放呀 唔靚咩?

明明說明剩係話個盒出事
睇過間鋪既評價都唔差
但係隻野送到黎嚴重缺件

呢個年頭仲見到菲特
好感動

黎緊仲有新劇場版
奈葉可以再戰十年

Force?好似停咗連載好耐

斬了

孤仔幾錢?

明明說明剩係話個盒出事
睇過間鋪既評價都唔差
但係隻野送到黎嚴重缺件

呢個年頭仲見到菲特
好感動

黎緊仲有新劇場版
奈葉可以再戰十年

細個好鐘意睇奈葉
覺得佢支炮好有型
而家搵唔返黎買

AMAZON 好多減價

奈葉啲pose 太霸位

其實而加集運咁方便,追舊嘢真係好開心,係怕缺件同出油。不過舊款就唔怕老翻

係日拍追左隻紫媽比起香港買 係日拍 日本買 真係放心D

孤仔幾錢?

ああああああああああああああああああああああああああああ
ああああああああああああああああああああああああああああ

くそっ!やられた!!
第一次網購買野
未開盒不過好滿意

第一次網購買野
未開盒不過好滿意
[mg]http://i.imgur.com/YpFf0db.jpg[/img]
[ig]http://i.imgur.com/gEwXIoZ.jpg[/img]

買左幾羊
e隻睇實物唔多中冇買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞