Figure 討論

1001 回覆
23 Like 0 Dislike

今次處男戰日本 目標係呢隻 希望搵到無炒價既
有啲想入埋金剛 但驚太大盒

買個大箱 mandarake地下有得賣 大大個
去郵局寄返香港 盡情掃貨吧 巴打

中野無咩囡囡買

去秋葉原 唔好去近電気街出口 貴到
過馬路 行內街 黑色紅色7層高既 平好多,地下搞退稅。

附近都有幾間中古品
可以睇埋amiami

我上次去差唔多買左30萬羊2手野返黎

真係無諗過會有人地既味道

帽事既

棟野叫MANDARAKE呀
再行入小小有JUNGLE

無線電會館都有1-2間買得過既

仲有AMIAMI同駿河屋

LIBERTY就伏伏地 新手最好唔好係果度買

之前有做過小小功課 mandarmake會去
會行埋radio會館 amiami 壽屋

mandarmake 2樓有二手DD賣 唔敢買
驚真係比人J過
記得有隻詩乃5萬幾羊 好心動
最好忍左手
唔記得 5樓定6樓賣好多同人誌諗起都想再去

DD係

[img]http://www.volks.co.jp/miku/image/miku_dd_mikuSnw_pic04.jpg[/img

圖源 http://www.volks.co.jp/miku/dd_snowmiku/

可以換衫 可動 可以買衫 換假髮 組你中意既角色 歡迎入坑

玩figure就算了

個坑仲深過太平洋
睇過d新手介紹文
一套衫夠買一隻figure
保養仲煩過做家務

中野無咩囡囡買

去秋葉原 唔好去近電気街出口 貴到
過馬路 行內街 黑色紅色7層高既 平好多,地下搞退稅。

附近都有幾間中古品
可以睇埋amiami

我上次去差唔多買左30萬羊2手野返黎

真係無諗過會有人地既味道

帽事既

棟野叫MANDARAKE呀
再行入小小有JUNGLE

無線電會館都有1-2間買得過既

仲有AMIAMI同駿河屋

LIBERTY就伏伏地 新手最好唔好係果度買

之前有做過小小功課 mandarmake會去
會行埋radio會館 amiami 壽屋

mandarmake 2樓有二手DD賣 唔敢買
驚真係比人J過
記得有隻詩乃5萬幾羊 好心動
最好忍左手
唔記得 5樓定6樓賣好多同人誌諗起都想再去

DD係

[img]http://www.volks.co.jp/miku/image/miku_dd_mikuSnw_pic04.jpg[/img

圖源 http://www.volks.co.jp/miku/dd_snowmiku/

可以換衫 可動 可以買衫 換假髮 組你中意既角色 歡迎入坑

玩figure就算了

個坑仲深過太平洋
睇過d新手介紹文
一套衫夠買一隻figure
保養仲煩過做家務

以前我都係咁諗 但係而家買一隻figure都要800到1000
我自組一隻都係4000蚊左右

我無咩保養 最舊個女放左4年 都還好

我去淘寶訂假髮150蚊人仔 質素已經好好,

衫就400~500已經好靚 好多款

買老v原廠就好貴

有興趣可以試下

放心啦 梓喵冇炒價我都幾肯定唔會搵到
係睇炒價炒得平定貴既姐

紙箱我通常夜晚係街執 記住帶定封箱膠紙界刀MARKER筆
https://www.amazon.co.jp/%E3%82%BD%E3%83%BC%E3%83%89%E3%82%A2%E3%83%BC%E3%83%88%E3%83%BB%E3%82%AA%E3%83%B3%E3%83%A9%E3%82%A4%E3%83%B3II-%E3%82%B1%E3%83%83%E3%83%88%E3%82%B7%E3%83%BC-%E3%83%95%E3%82%A3%E3%82%AE%E3%83%A5%E3%82%A2-%E3%83%97%E3%83%A9%E3%82%A4%E3%82%BA-%E3%82%BF%E3%82%A4%E3%83%88%E3%83%BC/dp/B01DKU3N4G/ref=sr_1_17?s=hobby&ie=UTF8&qid=1495182233&sr=1-17&keywords=sinon+figure
下面三隻詩乃 8309羊 好似好扺屌?!

唔係amazon 自己賣, 要去日本取貨

原來係咁

https://www.amazon.co.jp/%E3%82%BD%E3%83%BC%E3%83%89%E3%82%A2%E3%83%BC%E3%83%88%E3%83%BB%E3%82%AA%E3%83%B3%E3%83%A9%E3%82%A4%E3%83%B3II-%E3%82%B1%E3%83%83%E3%83%88%E3%82%B7%E3%83%BC-%E3%83%95%E3%82%A3%E3%82%AE%E3%83%A5%E3%82%A2-%E3%83%97%E3%83%A9%E3%82%A4%E3%82%BA-%E3%82%BF%E3%82%A4%E3%83%88%E3%83%BC/dp/B01DKU3N4G/ref=sr_1_17?s=hobby&ie=UTF8&qid=1495182233&sr=1-17&keywords=sinon+figure

原來係咁

果三隻只係個網搵D類似種類既貨品推薦比你
三隻一齊買無特別優惠
你分開買都唔會特別貴
另外佢推薦比你果件貨會係FULFILLED BY AMAZON同埋全新
你禁入去件貨度可以搵到其它賣家
果D未必FULFILLED BY AMAZON或者係中古品
但係可能平小小

另外係AMAZON買野如果只運日本國內既可以用集運
我用開果間26蚊一磅
上次買左3大3中1土人都係10磅左右
3隻既應該3~4磅內搞掂

同埋建議如果相差唔大既
最好買FULFILLED BY AMAZON既野
因為件貨本身已經係AMAZON個倉度
由AMAZON出貨會無咁煩
有D賣家未必肯送去集運倉
同埋唔係FULFILLED BY AMAZON要留意佢運費幾錢
仲有送既區域包唔包你間集運倉個地址

玩到咁大

係睇炒價炒得平定貴既姐

所以我係諗住搵中古

原來係咁

原來係咁

果三隻只係個網搵D類似種類既貨品推薦比你
三隻一齊買無特別優惠
你分開買都唔會特別貴
另外佢推薦比你果件貨會係FULFILLED BY AMAZON同埋全新
你禁入去件貨度可以搵到其它賣家
果D未必FULFILLED BY AMAZON或者係中古品
但係可能平小小

另外係AMAZON買野如果只運日本國內既可以用集運
我用開果間26蚊一磅
上次買左3大3中1土人都係10磅左右
3隻既應該3~4磅內搞掂

同埋建議如果相差唔大既
最好買FULFILLED BY AMAZON既野
因為件貨本身已經係AMAZON個倉度
由AMAZON出貨會無咁煩
有D賣家未必肯送去集運倉
同埋唔係FULFILLED BY AMAZON要留意佢運費幾錢
仲有送既區域包唔包你間集運倉個地址

學到野 等我研究下先

係睇炒價炒得平定貴既姐

我都有試過去超市買野食 佢有個位放箱比人自取 夜晚見到便利店落貨 走去乞 仲要唔識日文
好似同佢講 箱 もらってもいいですか到而家都唔知有無講錯

仲有超市100羊3隻雞槌

好想瘋狂食一邊飲酒一邊睇動畫

返黎香港就要做社畜

係睇炒價炒得平定貴既姐

我都有試過去超市買野食 佢有個位放箱比人自取 夜晚見到便利店落貨 走去乞 仲要唔識日文

返黎香港就要做社畜

你見10點零11點左右
7仔/食店外面就會放紙箱 我通常都唔問自己拎一個走算

去日本夜晚食完野去超市買宵夜,零食,生果,酒是常識吧
仲要睇リスアニTV

玩到咁大

上次收獲

係睇炒價炒得平定貴既姐

返黎香港就要做社畜

你見10點零11點左右

仲要睇リスアニTV

而家岩岩起步學日文 25歲人 到左識溝通 我都無咁易放抵手抵手上既野過去玩一年半載
btw 生果同零食真係好抵食
仲有街邊賣串燒阿叔好想試 上次唔夠膽去 睇唔明d字
一年去兩星期放鬆下就算
唔想執/乞,直接去郵局都有得買,超硬身完全唔驚撞到入面凹盒(利申:盒控)

係睇炒價炒得平定貴既姐

返黎香港就要做社畜

你見10點零11點左右

仲要睇リスアニTV

而家岩岩起步學日文 25歲人 到左識溝通 我都無咁易放抵手抵手上既野過去玩一年半載
btw 生果同零食真係好抵食
仲有街邊賣串燒阿叔好想試 上次唔夠膽去 睇唔明d字
一年去兩星期放鬆下就算

我都同你差唔多
但我淨係識得勁簡單句子 同 單字
自從第一次去完上左癮之後
呢幾年年年去3-4次
唔想執/乞,直接去郵局都有得買,超硬身完全唔驚撞到入面凹盒(利申:盒控)

郵局最麻煩係買完要拎住番酒店/bnb先

郵局最大個隻都係好細個 大家都知d盒幾大個
駿河屋現架同我講果個大陸APP 做緊Event
岩岩開始
358 人仔 搶左隻十二妹
岩岩開始

全部駿河屋A類
岩岩開始

全部駿河屋A類

睇到眼花都無野買得落手
個價算係普普通通
未去到果種平到唔岩心水
但因為價錢平都照買既地步
岩岩開始

全部駿河屋A類

睇到眼花都無野買得落手
個價算係普普通通
未去到果種平到唔岩心水

Sor講錯
暗地裡原來收埋左d平野
不過我唔夠膽係果度買隻成千蚊既figure
有無人用過buyee代bid過
之前用pitt要自取 我見y拍推薦
是否宰人
岩岩開始

全部駿河屋A類

睇到眼花都無野買得落手
個價算係普普通通
未去到果種平到唔岩心水

Sor講錯
暗地裡原來收埋左d平野
不過我唔夠膽係果度買隻成千蚊既figure

合作第一彈
應該之後仲有其他
有無人用過buyee代bid過
之前用pitt要自取 我見y拍推薦
是否宰人

代bid我覺得間間差不多
買figure既最大舊錢都係運輸費
如果可以揀fedex之類既速遞
我覺得分別唔大
見過有d迫你用ems運費個量大既會貴好多
不過Google左兩眼間野食5%都食水幾深
我d friend代bid用開fromJapan
間pitt我就未聽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞