Figure 討論

1001 回覆
23 Like 0 Dislike

踏上可脫不歸路

3隻saber

踏上可脫不歸路

3隻saber

我都係留意到呢樣野
有冇巴打知香港邊到有RAH mikasa買,上網都ok

踏上可脫不歸路

3隻saber

我都係留意到呢樣野

我錯
FIGMA睇完就算....

講下PVC好過
第5隻 SKY TUBE
就係唔多想TONY的可脫

踏上可脫不歸路

3隻saber

我都係留意到呢樣野

我錯
FIGMA睇完就算....

講下PVC好過
第5隻 SKY TUBE
就係唔多想TONY的可脫

可脫都好貴
我多數買一開始就無衫著果d居多

踏上可脫不歸路

呢隻有諗過下,但最後我嫌佢太角度限定

踏上可脫不歸路

Skytube由於老翻問題,除咗會場限定之外真係隻隻都插過水
而加Skytube我全部唔訂,合眼緣先執現貨
細佬張枱
好想買埋赫蘿婚紗個隻
但係見無人開訂咁

賢狼隻婚紗係特別嘢嚟,可以自行search:
https://otakumode.com/projects/spice_and_wolf_10th_anniversary

有Global shipping (利申:已訂日本國內)

代工係Myethos廠

個程序係點做 唔太識日文又未試過上網買呢啲

英文網黎 照步驟 有信用卡就買到

提多句,海外版14000羊,內銷版12800羊,隻嘢係一樣嘅,有機會係label唔同,日版控注意

踏上可脫不歸路

Skytube由於老翻問題,除咗會場限定之外真係隻隻都插過水

唔太角度限定,覺得幾正
老翻同插呢D無得救,係驚買到殘缺品
細佬張枱
好想買埋赫蘿婚紗個隻
但係見無人開訂咁

https://otakumode.com/projects/spice_and_wolf_10th_anniversary

代工係Myethos廠

提多句,海外版14000羊,內銷版12800羊,隻嘢係一樣嘅,有機會係label唔同,日版控注意

呢隻精品會開就好

踏上可脫不歸路

唔太角度限定,覺得幾正
老翻同插呢D無得救,係驚買到殘缺品

SABER2.0
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/20/071527_366a65f65b4f65f57730adedc32233ab.jpg[img][/url]有冇ching 去過依兩間到買 沈進x 好似話總之比到資料佢 佢就買到比你

後者好似食水好深
Hi樓主 我係絕劍最高

絕劍巴打

你上次想買果兩隻都出再販

我比較想知我期待既校服ver有咩進展

有原模
未上色
等下喇

最期待
出埋就可以收手
細佬張枱
好想買埋赫蘿婚紗個隻
但係見無人開訂咁

代工係Myethos廠

呢隻精品會開就好

好想佢開 孤仔行幾轉都唔見有
而家先好想訂ANIPLEX+ 隻惠同英梨梨和服ver
香港D 舖會唔會入多貨當現貨賣?

踏上可脫不歸路

當初都想入li 隻,但最後無錢無訂到

限定野應該難d?

限定野應該難d?

精品都好似冇乜點見有多現貨
y拍搵到既,但信唔信得過就

限定野應該難d?

A+好似不嬲要訂先出貨
你可以fb望住信和個幾間鋪
到貨個時佢地有時會講埋有少量現貨/只有訂左可取咁
利申淨係識去信和買野

限定野應該難d?

A+好似不嬲要訂先出貨
利申淨係識去信和買野

見369 個網仲有, 但有分代理版同日版
個價比y 拍貴, 呢間野除左貴之外, 會唔會無貨比
如果穩陣寧願比多舊幾水佢賺好似方便d

限定野應該難d?

精品都好似冇乜點見有多現貨
y拍搵到既,但信唔信得過就

y拍唔係現貨終於有d 驚

限定野應該難d?

A+好似不嬲要訂先出貨
利申淨係識去信和買野

見369 個網仲有, 但有分代理版同日版
個價比y 拍貴, 呢間野除左貴之外, 會唔會無貨比
如果穩陣寧願比多舊幾水佢賺好似方便d

我自己就無理日版定行版既
會唔會無貨比 我諗就唔會既 但我未係呢間買過
等睇其他巴打分享心得
琴日經過信和某出名賣老翻既鋪頭
見到有條女(講普通話既)打電話比人
都幾大聲咁講「哇怎這麼便宜,老公快來快來etc」

門口幾個手足即刻偷笑

門口幾個手足即刻偷笑

門口幾個手足即刻偷笑

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞