Figure 討論

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
駿河屋現架同我講果個大陸APP 做緊Event
岩岩開始
358 人仔 搶左隻十二妹

全部駿河屋A類

睇到眼花都無野買得落手
個價算係普普通通
未去到果種平到唔岩心水
但因為價錢平都照買既地步

Sor講錯
暗地裡原來收埋左d平野
不過我唔夠膽係果度買隻成千蚊既figure

合作第一彈
應該之後仲有其他

二手不了
岩岩開始

全部駿河屋A類

睇到眼花都無野買得落手
個價算係普普通通
未去到果種平到唔岩心水

Sor講錯
暗地裡原來收埋左d平野

合作第一彈
應該之後仲有其他

二手不了

咁買仔仔figure
可能有閪水

有無巴見到邊到有壽屋隻 迷之英雄x 連特典
岩岩開始

全部駿河屋A類

睇到眼花都無野買得落手
個價算係普普通通
未去到果種平到唔岩心水

Sor講錯
暗地裡原來收埋左d平野

合作第一彈
應該之後仲有其他

二手不了

真係好平差d都忍唔住手
有無巴見到邊到有壽屋隻 迷之英雄x 連特典

INS果間見到有迷X 但唔知有冇特
有冇ching 去過依兩間到買 沈進x 好似話總之比到資料佢 佢就買到比你
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/20/071527_366a65f65b4f65f57730adedc32233ab.jpg[img]有冇ching 去過依兩間到買 沈進x 好似話總之比到資料佢 佢就買到比你

後者好似食水好深
Hi樓主 我係絕劍最高
有figure post 重要咁詳細必須留名
頂好驚出油問題,自己好少拆盒因為無櫃放,之前睇好似無事,而家有d不安

其實我覺得買fig 可以直接訂amiami
有冇ching 去過依兩間到買 沈進x 好似話總之比到資料佢 佢就買到比你

貼心服務只需20算起
頂好驚出油問題,自己好少拆盒因為無櫃放,之前睇好似無事,而家有d不安

其實而家啲figure已經好少出油
我都係多數收喺個盒度,驚嘅話可以隔一兩月拎出黎透一透氣
Btw, 我呢幾年訂figure一直都係amiami度訂,只要唔係受注限定嘅基本都有。同埋我覺得唔急嘅話寄SAL都幾低。

貼心服務只需20算起

諗起以前舊登個個叫佢做娜鳩屋
最可怕fb嗰度仲要有班水魚幫佢護航
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/20/071527_366a65f65b4f65f57730adedc32233ab.jpg[img]有冇ching 去過依兩間到買 沈進x 好似話總之比到資料佢 佢就買到比你

後者好似食水好深
Hi樓主 我係絕劍最高

絕劍巴打

後者好似食水好深
Hi樓主 我係絕劍最高

絕劍巴打

你上次想買果兩隻都出再販
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/20/071527_366a65f65b4f65f57730adedc32233ab.jpg[img][/url]有冇ching 去過依兩間到買 沈進x 好似話總之比到資料佢 佢就買到比你

後者好似食水好深
Hi樓主 我係絕劍最高

絕劍巴打

你上次想買果兩隻都出再販

一隻之前訂左 一隻準備訂
娜鳩屋仲做到就知水魚多
娜鳩屋仲做到就知水魚多

有腦既比較下價錢都知喇

Btw, 我呢幾年訂figure一直都係amiami度訂,只要唔係受注限定嘅基本都有。同埋我覺得唔急嘅話寄SAL都幾低。

SAL 同 DHL 差唔多
娜鳩屋仲做到就知水魚多

想知間野係咪真係乜都搵到
會唔會有D乜野特別門路搵絕版野
定係都係HEA係部腦面前收到ORDER就去各大網頁SEARCH下
有就是鳩但11算拎齊頭報價
無就話無算數

SAL平好多
娜鳩屋仲做到就知水魚多

想知間野係咪真係乜都搵到
會唔會有D乜野特別門路搵絕版野
定係都係HEA係部腦面前收到ORDER就去各大網頁SEARCH下
有就是鳩但11算拎齊頭報價
無就話無算數

自稱有日本買手,但比得起佢個價,amazon都搵到好多啦

SAL平好多

我見個amiami 個表, SAL 寄4kg 要3600yen
但我用開DHL, 上次箱野5kg 先係2600
次次係AMAZON放左一堆係購物籃準備買
但係一睇個價格網就好似睇股票咁
個價高小小都唔想買
以下兩隻都只係睇順眼/想順便存齊一套
唔好講D乜有愛十萬都照入手

http://zaiko-aru.com/items/104463
E隻我MON左一個月
中古品個價近排終於開始跌
唔知應唔應該等到最低位先入定E定入手左先

http://zaiko-aru.com/items/387922
E隻明明新品個價試過跌到落一萬
但我我睇果陣已經錯過左入市時機
中古要成萬二就一定諗都唔洗諗

有無股票達人教教我應該幾時入市好

如果我擺粒防潮珠係個盒入面有無用
拎出黎又收返埋 有啲麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞