2021年冬季日劇討論(7)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
其實致命傷就係東一忽西一忽散修修咁
仲要雖然東嗰忽幾好(光空、母女)
西嗰忽又好差(鼻毛、千里尋父、跟蹤狂福原遙)
單完劇都話可以揀集數去睇

而且個cast咁好
係人都嬲編劇浪費演員啦
好心一係老土啲話要去美國
俾你提一提我下集唔想睇
唔會既唔會既
美波女兒
V6解散?
「V6」グループ解散、森田剛がジャニーズ事務所退所 宮沢りえも後押し
https://news.yahoo.co.jp/articles/7fd764c7e6cbfefe06877c419f0b39fc12adc3bb?fbclid=IwAR2k7b-0sCAGk1cg-1j6ZwR7U8g-cQdDO0souqgcg-Y0r9WTSAHXfKPUb2E
對上一次有呢個感覺已經係嘉穗子入面既涼真
最有希望全團結婚
又無爆過大鑊嘢
竟然都解散
大家應該都忍咗好耐

J家不如摺埋算啦
樹倒猢猻散最佳示範
估你唔到,仲以為v6最穩陣
j friends
即係依家最耐又齊人嘅j家變咗kk
剩翻kk
但係呢半年嚟係咁話kk都會自立門戶(唔知係真係假啦)
光係gentleman 唔會乘虛而入
可能好似TOKIO 咁自己開間公司
Johnny's本家當係大佬咁照住佢
想睇家嫂合演多啲
瀨戶宮沢宮崎
白石美帆會唔會話唔好預我
唉j家我屌你老母 之前仲成日話v6最穩陣
之前跨年冇佢地份,佢地仲話佢地睇電視先知冇佢地咁嗰時散未
發覺Johnny依間野真係忘恩負義
淨係顧新團,其他老團就投閒置散當係臭四咁
但又限制人地自由發展/轉型
依家解散,倒推翻應該至少19年嗰陣已經傾緊?
我仲好shock
唔係佢地fans但真係冇諗過會解散
上個月光一先上完tokio節目屌鳩j家唔俾佢地出j跨,仲講話想j friend重組
屌佢依家乜都冇啦
Tokio班人真係唔話得
間公司咁撚閪都仲幫公司帶後輩帶完關8帶West而家仲帶埋關西Jr
睇開丁家關西佬都知Tokio有義氣
宮崎葵幾時出翻嚟拍戲
啲限制真係好煩
Social media嗰啲限都死
早幾年長瀬智也有個ig account揚咗都要delete
係到今時今日佢走前,即係呢兩星期
先喺我家故事Twitter見到佢個樣
抵佢走哂啲有才華嘅人
屌佢post下電單車都唔畀
Johnny San一走就咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞