拍拖一個月,突然被分手

384 回覆
40 Like 282 Dislike
飛你咪飛你囉
咁佢可能遲讀書姐
佢有既心態都唔出奇
搵到個有錢過你靚仔過你咪飛你囉
下一個如果有人再靚仔再有錢啲都會飛
好撚平常交友APP就係咁
我都試過咁比人飛
都多謝佢冇拖既
我有frd都咁講
文字中覺得係樓主太chur 太過入侵人地既空間了
女方連私人時間都要比你煩住
"但熱戀,傾下電話、搵下對方,掛住對方都好正常呀"
冇話正唔正常而係對方受唔受你個套 當人人都送花但你條女好憎花唔通你又走去送? 私隱點都要有架啦
同埋有時如果同人出街仲要不停應付你,其實都幾大壓力,佢仲要同時顧及同行人感受
你想象下同個FD出街佢全程玩電話,你都唔舒服啦
仲有你掛住對方唔代表可以合理化去chur人
你對女朋友嘅要求
同佢覺得做女朋友嘅duty唔一致
明顯佢覺得你又chur又煩
但熱戀,傾下電話、搵下對方,掛住對方都好正常呀

如果佢主動做咪正常
但依家係你叫佢先做
屌 一個月 飲醉左訓醒就無事啦
拖左你幾年先分手咪仲慘 搵第二個啦
一個月左右,但真係好多方面都好夾,幾似
我地有一齊delete account
有冇裝返另一回事,但都係講信字既
只係你單方面覺得夾

利申藍字巴
當初都係咁用呢個理由同條仔分手
其實大家拍拖係咪expect甜甜蜜蜜雞啄唔斷咁
比如我asm地獄果陣時條仔sd:做緊d咩啊☺️
搞到我好撚燥底好大壓力
所以好快提左分手

無計啦,拍拖呢方面係需要兩方面一齊磨合
對方嘅工作性質令到佢想有自己獨處時間透下氣,我覺得唔過份
當然樓主expect對方依靠你呢個想法當然都冇錯啦
只能夠說係呢方面你地達唔到合識
係夾就唔會分手
分手姐係佢覺得唔夾 無問題
睇字都覺得煩
屌打錯藍字絲
都係,但唔鍾意其實可以講出來,溝通下
佢出街都係搵佢2-3次咁
佢同我出街都有同人whatsapp,冇理由同自己男朋友唔得呱
我承認太chur,同埋太快對佢太好
某d地方見到你都管得幾多
做緊乜要知 同邊個出街要知 食緊乜都要知 幾時放工你又知
佢既行蹤你都勁清楚
你既角度可能係我’知道’就得
但係對方角度可能係你又管佢
我完成一日既野先搵你姐係你又知我around幾時執行
其實你需唔需要知道咁多呢
下次拍拖你要同對方了解清楚對’管’既睇法先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞