拍拖一個月,突然被分手

384 回覆
40 Like 282 Dislike
所以我覺得你間中問下我做緊咩我係ok ge
但係係佢覺得係咪真係都ok 呢
我睇唔透

其實我都算冇自信既人
佢唔洗返早更通宵更?
其實都係既,我都唔係must既
佢: sor 牙, 已經係返工識左個靚仔醫生
係既,我真係得個信字嫁咋
又唔會check佢電話
我都明有呢種人既存在
咁你既回憶應該好多人都想要既
係,thanks
咪再諗

一係佢唔夠鐘意你 或者你哋唔太夾
二係佢可能app或現實中識咗個更好 而對方又有意發展咁
因為佢有野要我幫手搞,比左佢account我入去睇
我諗佢有好感但唔算鍾意但想拍拖
但試落無辦法唯有講清楚,對你都好,下一個吧
樓主第一次拍拖?可能會傷心啲,加油捱過個賀爾蒙佢就無事嫁啦
係,死都想知點死
當係吸收教訓又好,當係唔甘心都好
估既,因為佢好刻意提過check同信任既野

真正放低,時間係冇用
佢同我講既= =ok?
收到
咁其實都好嘅
一個月 如果再耐啲
唔係咁容易放得低
https://youtu.be/70TKiLiKYg4
分開簡單 抹去往事極難
我應該唔岩既,又或者大家唔鍾意大家果套
收到喇,thx
真係只可以講唔夠鍾意
同埋真係多謝佢冇拖住我
因為每個人相處方式都唔一樣
所以係咪要夾?
我日日WFH做緊咩佢都知,佢返緊工其實都會問下我 做緊咩呀?
(我仲有咩可以做,都係果d? 我會覺得佢掛住我,我會share比佢)

佢返到屋企我都叫佢休息下,做下自己野,係佢臨瞓玩電話我先打比佢
似係
我唔係MUST既,佢好多個鐘冇理我,我都唔會chur佢既
係既,我明白呀
所以要夾下,一開始都有問過佢d底線既
咁多位咁講,我應該係chur
冇曬record la
我唔會開口叫佢影相比我,知佢唔鍾意,都係問下做緊咩,打緊牌果時問下贏左幾多呀咁
我幾乎同你情況類似
chur 到條女同我分手
係相處上,我地有種托付型心理,好想對方作出既行為同我地所想既一樣,就算佢無講出口,都會形成無形壓力。

係呢段關係上,你成為低價值既一方,變成一個價值索取者,咁樣令到對方看輕 和 更難愛你更多,直到對方提唔起勁愛下去

另一方面,你不斷升溫,愛得唔平衡,最後對方頂唔順,所以就只能以唔夾,唔岩作借口而分手。

但我覺得佢應該都有嘗試磨合 , 但最後都係繼續唔到落去,長痛不如短痛,無拖住你,係最後的溫柔。

佢有真係愛過你既!

巴打真係要經一事 長一智啊!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞