拍拖一個月,突然被分手

384 回覆
40 Like 282 Dislike
知道!
一個愛你既人會明白你地交友apps識
會知點比安全感你

巴打
以女性角度 佢似係響apps搵到第二個條件更好既男仔 一齊左 搵藉口飛你
一個月都未夠就想過人世?
通宵一個禮拜都係一日
或者可以試下唔問問題,例如講下自己岩岩去左食啲咩好嘢之類,感覺上就冇咁chur
始終如果經常問問題會有啲似審犯咁
但呢啲未必係ching 你單方面問題,可能佢亦都太被動分享自己嘅事先導致你咁chur

不過竟然已成過去就展望將來,下段感情好好拿捏下大家相處嘅空間囉
睇字都feel 到陣又婆媽又煩既肉麻除
嗯嗯,try to move on
其實我都係用佢口吻講野
下次醒目喇
多謝你首歌
係,相信大家都有努力去愛對方
不過真係令到對方接受到而分開左
多謝你
我都唔會只係問佢做緊咩既
面對面大家會好好多,佢會樂於分享
隔住個mon佢就收收埋埋
一啲咁基本嘅野佢都比唔到你,一齊得越耐都只會係你繼續就佢
一開頭你可能冇問題既因為你真係愛呢個人 你想同佢過人世
但係時間越耐你就既野越來越多 你條底線亦都為左佢一次又一次咁降低 最後連自己條底線都唔知去左邊
如果條女唔係有第二個其實佢一個月就狠心離開你可能都係一件好事總好過佢比埋哂啲假希望你以為有得磨合 但原來係要你單方面配合
加油呀師兄 希望你快啲冇事
呢到都想講多樣

我好明白你安全感不足,其實應該係源於你同佢係app 到識,好容易覺得唔知佢行踪,就會成日覺得佢偷食,有咩又唔肯分享你知,久而久之,你既不安,加劇左chur 既無形壓力。

同埋有自信好重要,我當時就係無自信,搞到自己安全感不足,令到自己心態好卑微,覺得對佢愈好,情況就會改變,但點知我地覺得既好,又未必係對方想要既。

安全感呢樣野係自己俾自己架,呢樣仲摸索緊。

我都係要經歷呢一次先明白好多事。

巴打 加油啊,我都盡力move on
多謝每一位既意見喇
我係chur既,太自我唔知佢真正想要咩
成段感情失左平衡,一手一腳搞爛左呢段感情
我同佢已經返唔到轉頭

我係仆街仔,只想上來取暖求自己快d move on 到

大家都要返工,Good night la

利申: 我聽日都要

呢位巴打都講得好岩,當佢唔拖住你,係佢最後的溫柔啦。
交配app識
屌完咪算唔洗咁認真
可能讀專科
或者conversion en轉rn
真係唔適合
佢提果 d 野無話大小,唔想、唔會做既人就係唔會
咁咪唔適合囉
覺得係你地認識對方嘅時間唔長
一齊又唔耐
睇文字覺得你chur住佢
拍拖最緊要係信任
Feel到你唔係好信佢
呢一個月佢認識你更加深
發現你唔啱佢咪分手
無謂浪費大家時間
咁樣對大家都好
Thank you next la
祝樓主搵到個更好嘅同你更夾嘅女仔
屌你老母
成班巴絲打俾意見你 advise你 你就不斷為自己辯駁
話你chur你就係咁話:熱戀唔係咁咩 唔係要夾咩 唔係好正常咩
根本完全唔會反省自己 死要將自己諗法加諸其他人身上

個女仔真係飛得你啱 大家而家攤出嚟討論你都仲要係咁樣
個女仔就算同你傾都唔慌你會改善啦 拿拿林飛你一了百了
喂呀哥 拍拖就係互相遷就 唔係個女仔不停遷就你 做你想要嘅嘢
見啲巴絲覆你咩 一個月無感情 當試用 條女騎牛搵馬 你就覆明白
真係教精你屌醒你嗰啲 你又唔點應 即係又覺得係人哋錯啦
你成3張嘢都仲係咁幼稚 我話你聽 俾你cmb識多100個都係會走
睇到我火都嚟 真係要立即屌你
追左大半個po, 嗰陣毒味好癡線

你諗下人地3張野想搵人埋單都唔要你,真係要檢討下。成30歲人都唔化
其實應該係你主動問佢囉,唔係次次都係佢講出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞