[東西決開始]NBA季後賽討論區(48)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
今年決賽 刺打巫

西巫都燈
騎打塞喎

騎個邊點都燈唔走架啦
廢綠入到波喇
Leonard 唔應該要佢背負住隊波,呢年多左咁多單打對佢體力負擔好大,加上佢技術未夠成熟打太多時間對球隊效率低左好多,冇左好多馬刺應該要有既ball movement

老實講上場佢傷出之後果幾分鐘真係好精彩

真係好正 d ball movement 完全係傳統spurs
kd都讚好 ?

馬刺單打先係傳統囉

?冇左tim

傳統spurs 屌你老母UP得就UP
傳統spurs係單打加防守呀清, 悶撚到仆街架
廢綠入到波喇
Leonard 唔應該要佢背負住隊波,呢年多左咁多單打對佢體力負擔好大,加上佢技術未夠成熟打太多時間對球隊效率低左好多,冇左好多馬刺應該要有既ball movement

可愛根本只係可以做ball movement 底下既finishing球員
要佢組織攻勢自己黎未成氣候

其實長遠睇訓練下佢呢D能力係有必要
但都唔係PLAYOFF仲要打緊宇宙勇啦下話

可愛仲後生 慢慢黎啦 不過開發頭腦呢啲好靠天份
叫得上歷史級球員 打波勁之餘都好撚有腦

其實佢努力有餘但天份呢D好似真係唔多夠
但去到依家呢個地步已經好痴線啦
今場有啲悶 可能太多TO
個流暢度冇咁順
廢綠入到波喇

可愛根本只係可以做ball movement 底下既finishing球員
要佢組織攻勢自己黎未成氣候

巴打我好同意,佢重後生練多幾年希望成大器。以前鄧肯咩住隊波佢唔使做大佬反而打得更好,宜家冇左tp成隊波節奏差好遠
廢綠入到波喇

真係好正 d ball movement 完全係傳統spurs
kd都讚好 ?

馬刺單打先係傳統囉

?冇左tim

依家其實就真係回歸傳統
以前bogut illegal screen
宜家就到zaza
廢綠入到波喇

kd都讚好 ?

馬刺單打先係傳統囉

?冇左tim

low post 慢慢磨入去 諗起都悶
不過組織依家野天生既 好難練
Kawhi做唔做到94-95既pippen既一夫當關真係難講
Kawhi打波太機械人
AD老豆個樣好撚智障

睇live唔覺
睇stat都幾誇張
廢綠入到波喇

Leonard作用 防守 單打 draw到double team 傳 無就硬射 唔入自己搶返

佢應該要引到人埋黎就傳出去,太多死去硬射反而令成隊波run得差
幾好睇啦呢場
好睇過東岸班垃圾
睇lma12 d技術真係好正
AD老豆個樣好撚智障

廢綠入到波喇

kd都讚好 ?

馬刺單打先係傳統囉

?冇左tim

low post 慢慢磨入去 諗起都悶

以前TD啫, 宜家多左個偽狗鼻係隊無咁悶囉
Kawhi做唔做到94-95既pippen既一夫當關真係難講
Kawhi打波太機械人

佢係刺有咩需要要一夫當關
幫手佢肯定唔會少
幾好睇啦呢場
好睇過東岸班垃圾

幾好睇啦呢場
好睇過東岸班垃圾

東岸幾時有隊波同我皇制衡
幾好睇啦呢場
好睇過東岸班垃圾

Wide open 唔入技術
幾好睇啦呢場
好睇過東岸班垃圾

東岸幾時有隊波同我皇制衡

西波巫有一場掛
Kawhi打波太機械人

佢係刺有咩需要要一夫當關
幫手佢肯定唔會少

playoff 呢啲位好多時會爆到盡 佢係頂尖finisher

Fish brother
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞