[東西決開始]NBA季後賽討論區(48)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
理撚得你有冇心
邊個得閒理你有冇心
對方射波你就係唔可以伸隻腳落對方圓柱
常識黎架啦

終於有人講到個重點
勝在刺打團體
如果係猗 Lbj傷就成盤散沙

zaza識做啦

咁攝占士可能到zaza自己收山

整埋沾屎就可以集齊kd kl 同foj三大小前
我勇整個十連霸都洗唔番
https://www.youtube.com/watch?v=NV6bHrZtvUk
咁樣睇真係三七啦

好明顯喎 完全冇必要

咁都37 仲行左步

我唔太識睇波都覺得特登
邊有可能再向前

成班馬刺bench 睇住 無個出去打鳩 zaza ,佢哋仲唔識波過你哋
唔講ZAZA

真心講今日D雞好幫馬刺下

話主場雞個D收收皮先

利:RIP可愛 唔好大傷

Moving pick唔吹係咩雞

第3節curry入既頭3球都moving pick 入
https://www.youtube.com/watch?v=NV6bHrZtvUk
咁樣睇真係三七啦

好明顯喎 完全冇必要

咁都37 仲行左步

我唔太識睇波都覺得特登
邊有可能再向前

睇左百鳩幾次應該係有心迫埋去既 不過真係唔知有無心攝
勝在刺打團體
如果係猗 Lbj傷就成盤散沙

攝一次就champ 到時小唔小心好呢

攝lbj有撚用咩
攝完都唔會傷

係咪試過大拗都無事
馬刺比人屌左咁耐bowen 都無死撐過啦
佢係有時好茅 都唔會有刺撚講咩架啦
有傷害到人咪認咪係唔係唔小心唔重要啦
咁係真係有zip 嘛
幾時有injury report 睇?
攝腳始祖係馬刺

始祖係邊隊都好,攝腳就無錯,唔屌得?
如果curry比人zip一zip有排抖本身玻璃底

Curry 本身隻腳拗開柴
快d搵人攝死佢
咁樣睇真係三七啦

好明顯喎 完全冇必要

咁都37 仲行左步

我唔太識睇波都覺得特登
邊有可能再向前

屌你嗰步係喺kawhi出左手先zip,正仆街
攝腳始祖係馬刺

成隊馬刺都zip?

咁依家成隊勇都zip?

屌你一開始已經係有臭蟲論邏輯謬誤
話攝腳冇問題既巴打到底係咩心態

攝腳一定有問題,但係真係瞄撚準嚟攝先? 你憎勇嘅咪有心囉。撐勇嘅咪無意。

你落場打下波就知8,9成有心
幾時有injury report 睇?

起碼完場先啦
攝腳始祖係馬刺

成隊馬刺都zip?

成隊湧都攝?

成部人屌zaza你做乜撚野呀

真係好柒
Clark>klay
攝腳始祖係馬刺

成隊馬刺都zip?

咁依家成隊勇都zip?

屌你一開始已經係有臭蟲論邏輯謬誤

還番姐
咁樣睇真係三七啦

好明顯喎 完全冇必要

咁都37 仲行左步

我唔太識睇波都覺得特登
邊有可能再向前

成班馬刺bench 睇住 無個出去打鳩 zaza ,佢哋仲唔識波過你哋

做乜要打人咁戇鳩
你個大嘴綠咩
I have no doubt that he did it on purpose. Any other player I would say accident. But this piece of shit is notorious for trying to hurt players. He's not a true competitor. He wants the easy way out by hurting other players. How much injury does he have to cause before the league decides he's not worth it.
Hell even durant missed half the season because of one of his flops.
點解唔出mcgee
屎綠你做咩野
如果curry比人zip一zip有排抖本身玻璃底

Curry 本身隻腳拗開柴
快d搵人攝死佢

唔皇得利
唔好再講唔吹moving pick,nba 慣例黎 除左某部分隊輸緊就有呢條例吹對家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞