[東西決開始]NBA季後賽討論區(48)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
講到專登瞄住嚟zip 咁

收腳唔撚識?未撚打過波?

擺撚到明突鳩登攝入去啦
仲驚攝唔到踩前多兩步

正常封波係唔會手同腳一齊出
屌真係燥 嗰頭先講完佢啲illegal pick話口未完就玩zip腳 屌你老母臭閪
見到都痛

你又打過nba 呀

防個下根本無必要多步
就算係都會收腳
個下攞明浪

你都係留喺屋企睇波啦
Zip腳係仆街 但覺得果下唔似真心攝落去

好難唔真心,追住隻右腳嚟zip

係左腳
zaza係個樣on9咋

你打波守完人會放隻腳落個個位?

專唔專登無人知,但zip入去個步係無必要,唔屌得?
Reddit暴動 zaza老母比人輪緊

咁就收到個主力山 你唔係唔做呀嘛?

Zaza守呢球隻腳總供向前左三步 頭兩步已經到位
第三步自己睇

之後再兩步 唔係一步 咁都叫唔小心

有冇圖

想睇x2

好難唔真心,追住隻右腳嚟zip

ZAZA舉完手再踏前兩步喎 係咪有心佢自己知啦

呢下真心停唔切姐,咁多位巴打最多6尺高,人地差唔多7尺咁重磅dup唔停都係會既。
我鐘意馬刺都要公道講一句
我勇啲off reb
呢下真心停唔切姐,咁多位巴打最多6尺高,人地差唔多7尺咁重磅dup唔停都係會既。

加條例咪撚比人攝腳喇 點可以咁樣去整傷人

馬刺:kd隻腳

岩呀

擺撚到明突鳩登攝入去啦
仲驚攝唔到踩前多兩步

正解

馬刺:kd隻腳

要zip4次先得 不了
加條例咪撚比人攝腳喇 點可以咁樣去整傷人

nba 加左好耐啦

你又打過nba 呀

防個下根本無必要多步
就算係都會收腳
個下攞明浪

你都係留喺屋企睇波啦

Kl Jump Shot ,唔想俾佢draw 到foul ,行上去面前守果球,我唔覺得有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞