[東西決開始]NBA季後賽討論區(48)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
個分而家成日停係8-9分
收窄唔到
屌 and0 lma你唔好去死
根本kl 就帶上場傷上陣,未傷出之前已經有兩下痛到跪地,你哋都無咩理性 講到傷出全部原因係 zaza

算啦
zaza真係垃圾喎
你支持咖哩唔代表佢d隊友唁可以係賤種
岩岩訓醒 kawhi又傷左?

係 比隻zaza zip腳zip走左

慢撚
攝腳始祖係馬刺

成隊馬刺都zip?

咁依家成隊勇都zip?

屌你一開始已經係有臭蟲論邏輯謬誤

還番姐

還你老母臭閪咩 而家係咪kawhi攝你curry呀柒閪 母親節翌日就擺你老母臭閪出黎柒住任人屌係咪好撚過癮呀垃圾小學雞 唔撚識就訓啦柒頭 聽朝仲要番學你老母仲要番工呀 比佢抖下啦

bowen果d仲還緊息咋

還比垃圾勇?

唔係還比邊個問題
當年馬刺攝傷人而家咪馬刺自己比人攝囉

goodest logic 你老母生到你咁撚蠢 咁係咪拎晒你成家去還?
根本kl 就帶上場傷上陣,未傷出之前已經有兩下痛到跪地,你哋都無咩理性 講到傷出全部原因係 zaza

理性既係佢zip 腳 有無整傷人佢都係仆街
slow mo
klay今場真係
Lma
個分而家成日停係8-9分
收窄唔到

宇宙勇未出哂主力
真係全靠柒klay馬刺先仲lead緊
Kd終於入

所以攝腳就冇問題?
4分
都話唔好比個波lma
有kl 多個ace stopper 湧真係咁好打
屌總之Zaza條撚樣就食屎啦
攝腳始祖係馬刺

成隊馬刺都zip?

咁依家成隊勇都zip?

屌你一開始已經係有臭蟲論邏輯謬誤

還番姐

還你老母臭閪咩 而家係咪kawhi攝你curry呀柒閪 母親節翌日就擺你老母臭閪出黎柒住任人屌係咪好撚過癮呀垃圾小學雞 唔撚識就訓啦柒頭 聽朝仲要番學你老母仲要番工呀 比佢抖下啦

bowen果d仲還緊息咋

還比垃圾勇?

唔係還比邊個問題
當年馬刺攝傷人而家咪馬刺自己比人攝囉

goodest logic 你老母生到你咁撚蠢 咁係咪拎晒你成家去還?

獌狗屌猢狗咪又係咁
第一日睇波??
Lma好柒廢
Anderson都幾勁
Vc迷一定係撐zaza

算啦
zaza真係垃圾喎
你支持咖哩唔代表佢d隊友唁可以係賤種

我只係覺得傷出之前痛到跪地嗰次就應該收起佢一陣
屌你lma一被人夾就turnover
真係全靠柒klay馬刺先仲lead緊

呢句真。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞