[東西決開始]NBA季後賽討論區(48)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
身為馬刺迷
前幾年打熱火果陣個氣氛幾好,英雄惜英雄
唔會好似勇士咁樣ZIP腳收人山

zaza未入湧其實已經dirty
攝腳始祖係馬刺

成隊馬刺都zip?

咁依家成隊勇都zip?

屌你一開始已經係有臭蟲論邏輯謬誤

還番姐

還你老母臭閪咩 而家係咪kawhi攝你curry呀柒閪 母親節翌日就擺你老母臭閪出黎柒住任人屌係咪好撚過癮呀垃圾小學雞 唔撚識就訓啦柒頭 聽朝仲要番學你老母仲要番工呀 比佢抖下啦

bowen果d仲還緊息咋

還比垃圾勇?

唔係還比邊個問題
當年馬刺攝傷人而家咪馬刺自己比人攝囉

goodest logic 你老母生到你咁撚蠢 咁係咪拎晒你成家去還?

屌獌狗屌猢狗咪又係咁
第一日睇波??

你睇左咁多日波 不如又講下有邊隊唔洗比人屌 係咪勇士?
正式玩完
出返家嫂博一博啦
4分,刺輸硬了

仲有7分幾鐘,巴打唔好放棄住!!

頂住呀
4分,刺輸硬了

難得刺今日真係打得好 見到KL咁樣傷出更加覺得唔抵
4分,刺輸硬了

馬刺小將們都盡力啦 對住boss勇士都打到咁
俾波lma個下 次次都接唔好
lma真係鳩架喎
Air
air
Steve Kerr 半場講句ball pressure 成隊波即刻改善咗好多,不過如果最尾贏到主因都係攝腳
班柒頭話勇士唔洗kd都贏波
呢場冇kd輸左啦
kd先係勇士大佬

Curry呢
屌你lma一被人夾就turnover

下半場成隊垃圾刺都係咁

kawhi一走左成隊亂尻咁分

刺擺明係靠kl,灰熊打左6場都搵唔到點守佢,點知zaza一場就搵到,仲好成功守死kl
lma 又係時候比人瘋狂switch 弱點進攻
身為馬刺迷

屌你熄冷氣都叫英雄惜英雄
百屌lma
屌你lma
屌你lma一被人夾就turnover

下半場成隊垃圾刺都係咁

kawhi一走左成隊亂尻咁分

唔關事

我唔係話冇kawhi先係咁,而係真係佢走左之後鏟入去又上唔到,波又分唔到
身為馬刺迷

zaza未入湧其實已經dirty
屎綠一球都未射過 好心猜下波
班柒頭話勇士唔洗kd都贏波
呢場冇kd輸左啦
kd先係勇士大佬

Curry呢

即刻燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞