[東西決開始]NBA季後賽討論區(48)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
如果curry比人zip一zip有排抖本身玻璃底

佢射三分果時彈到個人咁高,真係可以睇住食

要攝既佢實好易攝
I have no doubt that he did it on purpose. Any other player I would say accident. But this piece of shit is notorious for trying to hurt players. He's not a true competitor. He wants the easy way out by hurting other players. How much injury does he have to cause before the league decides he's not worth it.
Hell even durant missed half the season because of one of his flops.

https://www.youtube.com/watch?v=NV6bHrZtvUk
咁樣睇真係三七啦

好明顯喎 完全冇必要

咁都37 仲行左步

我唔太識睇波都覺得特登
邊有可能再向前

成班馬刺bench 睇住 無個出去打鳩 zaza ,佢哋仲唔識波過你哋

做乜要打人咁戇鳩
你個大嘴綠咩

你估個個好似隻柒green咁低eq咩
https://www.youtube.com/watch?v=NV6bHrZtvUk
咁樣睇真係三七啦

好明顯喎 完全冇必要

咁都37 仲行左步

我唔太識睇波都覺得特登
邊有可能再向前

成班馬刺bench 睇住 無個出去打鳩 zaza ,佢哋仲唔識波過你哋

做乜要打人咁戇鳩
你個大嘴綠咩

come on 打人有用 馬龍二十個冠軍左啦
放心啦zaza, bowen horry 退休都未斷腳
呢到好多唔知係咪勇迷,好多假膠黎

好易分
勇迷9成弱智

一睇就知你唔係勇迷
唔好再講唔吹moving pick,nba 慣例黎 除左某部分隊輸緊就有呢條例吹對家

咁以前kobe比人吹都幾
咁樣睇真係三七啦

好明顯喎 完全冇必要

咁都37 仲行左步

我唔太識睇波都覺得特登
邊有可能再向前

做乜要打人咁戇鳩
你個大嘴綠咩

依個好笑
冇打人=冇野
係咪五犯
好波 west一個moving pick之後foul
勝在刺打團體
如果係猗 Lbj傷就成盤散沙

攝一次就champ 到時小唔小心好呢

攝lbj有撚用咩
攝完都唔會傷

唔小心多幾次咪得囉

無用 我皇唔會傷
唔好再講唔吹moving pick,nba 慣例黎 除左某部分隊輸緊就有呢條例吹對家

咁以前kobe比人吹都幾

講緊呢幾年
想笑撚死人咩 唔好話打人啦
當年SUNS幾條友係BENCH衝左出場上面都停賽啦
直接送個西岸冠軍比湧?
勝在刺打團體
如果係猗 Lbj傷就成盤散沙

攝一次就champ 到時小唔小心好呢

攝lbj有撚用咩
攝完都唔會傷

唔小心多幾次咪得囉

無用 我皇唔會傷

好似真係試過比人zip 完行幾步之後無事
家嫂依下都foul?
咁樣睇真係三七啦

好明顯喎 完全冇必要

咁都37 仲行左步

我唔太識睇波都覺得特登
邊有可能再向前

做乜要打人咁戇鳩
你個大嘴綠咩

依個好笑
冇打人=冇野

打人笑撚死,打學界都無啦
攝腳始祖係馬刺

成隊馬刺都zip?

咁依家成隊勇都zip?

屌你一開始已經係有臭蟲論邏輯謬誤

還番姐

還你老母臭閪咩 而家係咪kawhi攝你curry呀柒閪 母親節翌日就擺你老母臭閪出黎柒住任人屌係咪好撚過癮呀垃圾小學雞 唔撚識就訓啦柒頭 聽朝仲要番學你老母仲要番工呀 比佢抖下啦
咪再比個波lma啦

好易分
勇迷9成弱智

家嫂依下都foul?

企唔實架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞