[東西決開始]NBA季後賽討論區(48)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
垃圾刺 打返場game6睇下
下個post標題可唔可以改做zaza仆街死

zaza全家死啦緊係
no look zip
勝在刺打團體
如果係猗 Lbj傷就成盤散沙

攝一次就champ 到時小唔小心好呢

攝lbj有撚用咩
攝完都唔會傷

唔小心多幾次咪得囉

無用 我皇唔會傷

好似真係試過比人zip 完行幾步之後無事

跳到9樓咁高比人推大字型仆街,
都係坐左3分鐘就出返黎啦

舊患,仲要連續咬,最後個下仲要jumpshot比人zip,james都收皮
攝腳始祖係馬刺

成隊馬刺都zip?

咁依家成隊勇都zip?

屌你一開始已經係有臭蟲論邏輯謬誤

還番姐

還你老母臭閪咩 而家係咪kawhi攝你curry呀柒閪 母親節翌日就擺你老母臭閪出黎柒住任人屌係咪好撚過癮呀垃圾小學雞 唔撚識就訓啦柒頭 聽朝仲要番學你老母仲要番工呀 比佢抖下啦

bowen果d仲還緊息咋

還比垃圾勇?

唔係還比邊個問題
當年馬刺攝傷人而家咪馬刺自己比人攝囉
如果刺撚話bowen冇心會點

第三次世界大戰

kobe 都夠疆zip
成班垃圾勇迷聽到追番即刻起晒身出黎柒
岩岩訓醒 kawhi又傷左?

係 比隻zaza zip腳zip走左

改fish brother互含啦仆街
天地有正氣仆街

zaza全家死啦緊係

標題緊係zaza全家平安啦
直至kawhi傷出前 其實刺都仲頂到勇個勢

改fish brother互含啦仆街

咁會燈
根本kl 就帶上場傷上陣,未傷出之前已經有兩下痛到跪地,你哋都無咩理性 講到傷出全部原因係 zaza
馬刺呢場一定要贏呀

無左個主力 勇士點都追得返囉 睇住黎啦仆街

究竟邊個係仆街

lbj要幫kawhi報仇
雖然kawhi自己報番最好
真係and 0
岩岩訓醒 kawhi又傷左?

第一次踩到李生隻腳細拗仲打到
第二下比zaza no look zip離場
勝在刺打團體
如果係猗 Lbj傷就成盤散沙

攝一次就champ 到時小唔小心好呢

攝lbj有撚用咩
攝完都唔會傷

唔小心多幾次咪得囉

無用 我皇唔會傷

係就好 踩撚死隻攝腳狗 屌四巨頭主場俾人炒廿分 仲要收人主力山 人唔笑狗都吠

汁柒左佢啦
帶埋d湧迷一齊汁晒佢
如果刺撚話bowen冇心會點

第三次世界大戰

kobe 都夠疆zip

保雲無一次有心囉 非戰之罪
點解有兩個post,點分區?
根本kl 就帶上場傷上陣,未傷出之前已經有兩下痛到跪地,你哋都無咩理性 講到傷出全部原因係 zaza

又衝出黎柒
真係and 0

好野 湧迷真係好理智

咁攝應該唔會有事至係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞