【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》劇前討論區 (3) VIUTV我真係好想要幕後花絮

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
仲要牙撈呢下挑逗

煞科日加油

開鏡日 Day64
拍攝日 Day48
牧田根本就係平時的登神
互mean互愛的同居生活
三個星期就完好空虛
mon po viutv記得點都放返個法式濕吻出嚟!!
我都成日會再睇返Mr E.. Go Music Live
合唱嘅without you + 絕對發言真係好正!!!
尤其是牙撈挑逗牙登嘅呢一下 不得了
嗰刻就知到牧田根本就係登神日常

希望總共會有三首歌!
一齊合唱好似絕對發言咁sweet嘅主題曲, 加每人一首插曲!
咁樣諗就有d失落添
呢段時間好似每日陪住佢哋開工咁..
話咁快就煞科!
好彩套劇好快就出

花絮please!!
既然拍咗咁多take, 唔好嘥咗佢哋心機啦!!!

好好enjoy最後一日 煞科日
強烈要求花絮

https://www.facebook.com/817060725048304/posts/3874382519316094/?d=n

又有消息出
會由劇本主角拍尾片
好想係教主拍

佢真係del咗再po又rewind自己
呢排成日用呢個🥸emoji係咩意思呢
成日覺得🥸好似黃德斌
我冇留意佢del 咗一見到story 就cap
呢個emoji 我會諗起大叔個樣
自膠《大叔的愛》 = 🥸
淨係focus粗眉大眼鏡冇留意撇鬚

牙撈之前都鍾意用emoji代表歌名
🤞🏻🕯️🍤🦾
我有無認錯人 啊正?係去搵兒登錄星期五電台 定有份拍大叔
似咼
我淨係掛住望背心撈完全留意唔到
咁你都睇到
補返個gif 先 想聽前國語擔當牙撈嘅「想吃想吃」請自己睇story
我隻眼係望實西裝牙登

段片我1秒save咗
牙牧會唔會太sexy
兒登:吃貨啦開始食啦開始食啦勁可愛
點睇都唔似有份拍大叔應該係搵佢錄電台sister
https://www.instagram.com/p/CMyrriphZsT/?igshid=1lam32njvdfp1
神教個牙牧應援包做得幾好
件強吻衫好iconic
+1 掛住睇背心撈講咩無留意到啊正
應該去搵兒登錄節目啦 (雖然都想啊正拍大叔,扮睇樓都好嘛)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞