[CW] Superman/SG/Batwoman/Black Lightning/Flash/LOT討論區03

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Savitar都仲叫做有啲霸氣 但後面果d
Savitar記得當時又係吹到好大,咩god speed大戰,又成,最後點知又係barry,大家都屌左出黎
Thinker 果季中段係咁吸人唔知做乜,然後原來想整個 Body 果吓睇返算咁多季最好

copythat一嘗導演滋味
black lightning連搵barry客串下都冇
提左句好好架啦
呢季都摺埋啦
想問仲會唔會有crossover?
睇到Oliver死咗就無再睇arrowverse
今季冇 黎緊唔知
LAST一集先知可以震佢出件甲同埋比黑妹一槍打死左
不過輸得最撚ON9 BOSS都係第4季
新一季頭兩集真係唔掂
每次睇到iris就唔想睇
咁我覺得好過每一季都發現係另一個 Speedster / BA 自己喺度搞鬼
同埋冇 Speedforce 要去搵返,呢兩條戲軌都玩到爛晒

CW 一路有動力睇嘅係得返 LOT... 搞吓笑咁又有一集 不過呢季冇 Atom 同 Nora...
打speedster根本冇野好睇
咪又係we are the flash跟住我快過你

Thinker個季其實一開頭都好吸引
點知最後又係love, Harry, love

黎到呢季eva以為唔係鬥快啦,點知又係你捉我唔到
始終Flash設定太大制肘戰鬥好難離開速度
然後間中有一兩集話冇左速度
唔知美國有冇左膠屌上集black lightning抽blm水
DLLM
本身黑妹都唔係靚
依家仲要換左個更加醜樣
其實有無講點解換左演員? 檔期問題?
我都唔知,上頁有人話個黑妹唔撈,無講咩事
今季黑妹個髮型變左佢老母咁
batwoman又吹奏個島女性好強
幾時摺埋
聽左少少 似係話只係每季做幾個ep但上季就whole season都有佢份 會唔會咁離劇組抗議
Iris 換人?
ralph用咁既方法出場
ocean: 我有樣野你地冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞