[CW] Superman/SG/Batwoman/Black Lightning/Flash/LOT討論區03

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
點解個個都面盲症末期
DC 傳統
superman講廣東話都幾流利
最好既應該係lot既mona 真係聽得明,唔駛估
superman個幾隻字都標準 鬼佬黎講
Mona好似本身香港人?
唔太記得
人地香港人黎唔係腥港人,緊係流利
Sara Ava係咪成個arrowverse 唯一一對好睇既lgbt couple
batwoman不知不覺就完
David Ramsey (John Diggle) directed and guest-starred in the latest episode of Legends of Tomorrow as historical figure Bass Reeves
我想知我flash 係咪miss左集數定點

唔記得咗邊一集
split forces 果陣話iron height 失控
佢幫手捉返d 逃獄嘅人
然後有人幫手搞佢個罪名
係淨係口講左
定係有得睇埋成件事
我都記我有睇split forces
乜仲有第二對lgbt咩?
今集lot有Ava個真bf客串
巴打冇追其他劇?
Arrow: Curtis同佢條仔 Sara同Nysa
Sg: Alex 條條女都煩膠
bl: 大家姐
bw: 全部les cp線都煩過閪
口講 帶過
佢第2次打超冰個集尾有講過下
alex同sara應該係alex咁多條女唔煩膠個個
copy that係差flash未去
sp唔計
Sg已經棄咗Alex 同Kelly,只睇supercorp
Bw雖然大部份Les,但真正著墨感情既戲份唔多,今季Ryan床都冇上過

所以最正常relationship 真係得Sara ava

其他無追
上季Kate同Sophie
今季頭Ryan同道友
兩對都好煩
上季尾Julia Sophie幾好,唯一正常人,但Julia無啦啦被write off
下季Ryan Sophie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞