[CW] Superman/SG/Batwoman/Black Lightning/Flash/LOT討論區03

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
講緊時序
因為去到啲合集 淨係得半集咁好唔知點
想睇下洗唔洗同步睇點
stargirl 同arrowverse 有關 無睇過
arrowverse宜家全部喺晒earth 1,stargirl係earth 2,所以其實都係multiverse一部分
但crisis 唔係得返earth 1 定還是個時間係crisis之前?
Crsis臨尾果part有出一堆新multiverse
commander集集都比人打/捉
Flash 真係永遠都令我咁失望,最慘係比左希望個落差更加大。

S702真心覺得好睇,barry無啦啦奸左勁多咁,心諗finale 應該會好正

點知仆你個街下集居然係講得服Eva ,打足大半季都唔知做咩尻我屌,個編劇跟本唔知點決啲勁boss 就諗埋哂啲on9方法去贏人,係愛呀哈利。

第4季又係咁,thinker明明係鬥智嘅,最後玩埋啲on9分身,幾撚on9 。

咁多季Finale ,得第一,第五叫好少少。第二季咩都唔解釋無啦啦跑得快過Zoom打贏佢都唔好得去邊其實,第3季Iris 射爛面barry 真係o左

Flash 真係好心快啲完左佢啦,真係無眼睇,我睇arrow 間唔中都比啲甜頭我食下呀,Flash 真係痴撚線。
好似季季都趕收工咁

如果好地地搵佢黎演我OK嫁,唔洗再對住朱古力同TB先
佢係咪lesbian 先
點解所有Batwoman都一定要係Les ? 外國係咪diu緊wallis day唔係les但做bw
Flash係paragon of love後集集都口遁真係痴撚線
Flash好似已經Renew埋下季, 幾時會收皮
呢個look似batgirl
btw cw邊請得起
原來black lightning停幾個星期
次撚次都用愛感化敵人
唔止Flash Batwoman準備要大愛埋一份

flash出bart allen
Savitar
今日開始應該係sg加flash, 無記錯superman 5月先回歸
5月仲有LOT呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞